Reklama

Reklama

Lovec krokodýlů

(seriál)
  • Austrálie Crocodile Hunter
Austrálie / USA, 1996, 55x50 min

Režie:

John Stainton

Hrají:

Steve Irwin

Obsahy(1)

Manželé Irwinovi během svého putování australskou pustinou pozorují nejroztodivnější tvory přírody a prožívají při tom nejedno dobrodružství... (oficiální text distributora)

Diskuze

Yangus

Yangus (hodnocení, recenze)

Takovejch blbostí co naprováděl a nakonec ho zabije takhle blbě rejnok.

novoten

novoten (hodnocení, recenze)

Otravoval možná, provokoval možná. Ale to, že zachránil spoustu jedinců vzácných druhů - to už nevidíš..

Dlo'h-osh

Dlo'h-osh (hodnocení, recenze)

Irwina nesnáším, otravuje a provokuje zvířata a dělá machra že dráždí jedovatý hady atd. Nedivím se že ho ten rejnok probodl (ne že bych mu to přál)

hirnlego

hirnlego (hodnocení, recenze)

Dobře mu tak? Debílku.

(btw Faye už sem sice nechodí, ale měla by si aktualizovat koment, heh)

sonnak

sonnak (hodnocení, recenze)

Týrání, trápení? Zacházení s takhle jedovatými tvory, aby bylo aspoň něco vidět na kameru....myslím že neubližoval. Had opravdu není kotě, had si totiž nechce hrát nikdy. Navíc, dnešní doba si k získání pozornosti žádá trochu víc než záběr jak had zalízá do díry.....a lidé, kteří točí takové dokumenty, pro zvířata mimo kameru rozhodně nedělají tolik co dělal Steve ...prostě to byl člověk, díky kterému se o zvířatech, problémech spojených z jejich ochranou dozvědělo a začalo zajímat neuvěřitelné množství lidí.
Má můj největší respekt.

---------------http://youtube.com/watch?v=gVEVUxyxBJc------------------

darwin

darwin (hodnocení, recenze)

Irwin byl dobrý týpek a zemřel tak jak si přál. Zemřel během práce, kterou miloval.

Goodlooker

Goodlooker (hodnocení, recenze)

Irwin udělal pro svět dokumentů mnoho dobrého a navždy zůstane ikonou krokodýlího či hadího muže, který se nebál ničeho a měl moc rád zvěř (zvláště tu jedovatou). I přes četná zranění z uštknutí či z kousnutí jel dál a když už doopravdy mířil vysoko, jeden z nejnebezpečnějších obyvatelů planety jej poslal na věčnou slávu. Čest jeho památce!

MaedhRos

MaedhRos (hodnocení, recenze)

Mno - zas abych byla fér. Irwin toho podle všeho pro zvířata ve svý domovině (a jinde) udělal opravdu hodně. Opravdu by mě zajímalo, jestli těmi záslužnějšími počiny propagoval sebe sama, nebo jestli se svými poněkud hloupými pořady snažil popularizovat danou tematiku - nebo jestli se ztratil někde uprostřed, když začal bejt populární. Můj náhled na jeho dokumenty to ale nemění - a jeho chování před kamerou chápu tím méně, čím víc se dozvídám o nepochybně velmi úctyhodných výsledcích, jichž v oblasti ochrany přírody dosáhl. (Prošla jsem včera poněkud plamennou konverzací, která mě donutila trošilinku se zamyslet.) Takže, rest in peace, Stevo - and no hard feelings...;-)

Darren

Darren (hodnocení, recenze)

Tak rozhodně bych neřekl, že by byl hrabyvej typ.. nic tomu nenasvědčovalo. Kam by ty peníze dával? Viděli jste ho jezdit v drahým fáru? Jeho obrovskou luxusní vilu? Drahý oblečení? Viděli jste ho prezentovat se na večírcích smetánky? Tedy přesně to co televizní hvězdy mají obvykle ve zvyku? Já teda ne. Věřím, že zvířata opravdu miloval a dělal pro ně první poslední a jeho dokumentární pořady, kde využíval i svůj komediální talent, mu pomáhaly získat peníze, které ale určitě vždy putovaly správným směrem. Samozřejmě to nemůžu vědět jistě, je to jen můj dojem stejně tak jako váš opačný.

Dan9K

Dan9K (hodnocení, recenze)

MaedhRos: já, i když jsem ho měl rád, tak souhlasím. To je ten typ lidí, který na těch zvířatech vydělávaj. Prostě popadnou kameru a jedou znova strčit hlavu do nějakýho krokodýla a diváci Animal Planet budou zase valit bulvy. Takovej magorů je tam mnohem víc. Je taky možný, že investoval do zvířat nějaký peníze na záchranu, či něco podobného, ale nevěřím, že hlavním důvodem nebyla reklama na sebe sama a následný další vydělaný finanční obnos.

MaedhRos

MaedhRos (hodnocení, recenze)

Mno. Heslo o mrtvých jen dobře nectím, takže snad jen tolik - z čistě lidskýho hlediska mi Steva je docela líto, ale přesto jsem z něj nikdy neměla nijak extra dobrej pocit. Solidní dokumenty si představuju jinak a Irwinův přístup ke zvířatům, který filmoval, mi sakra vadil. Hubu měl možná plnou obdivu a lásky, nicméně zacházel s těmi potvorami naprosto bez respektu (tím myslím skutečný respekt). Choval se velmi infantilně a velmi bezohledně - jako malej smrad, kterej si tak moc chce hrát s kotětem, že absolutně pomine fakt, že kotě si hrát nechce - a o předčasný konec si celou dobu říkal. Tož doufám, že plazy a rejnoky ve věčnejch lovištích už takhle nenasírá.

novoten

novoten (hodnocení, recenze)

Dudek: Neříkám to žertovným tónem, je to pravda, kdokoli ten seriál sledoval, okomentoval to oho ta práce jednou zabije a taky nakonec jo. Věř tomu, že mi to je líto.

Dudek

Dudek (hodnocení, recenze)

novoten: No rozhodně bych neříkal tímhle žertovným tónem, je to škoda.

novoten

novoten (hodnocení, recenze)

Tak dnes Steve zemřel...bohužel tak, jak to snad každý předpovídal. Údajně ho probodl nějaký rejnok.

 (hodnocení, recenze)

Můj syn je do seriálu blázen. Otázkou je, kde ho sehnat na DVD, pokud vůbec existuje. Nevíte někdo?

Související novinky

Krokodýlí muž mrtev

Krokodýlí muž mrtev

05.09.2006

Až donedávna by si snad každý fanda dokumentárních seriálů řekl, že legendární dobrodruh Steve Irwin, kterého celý svět znal pod přezdívkou Lovec krokodýlů, nás přežije všechny. O to víc smutnejší a… (více)

Reklama

Reklama