Reklama

Reklama

Cesta kolem světa

  • Česko Cesta Kolem Světa: Nejšílenější cesta všech dob
Trailer

Obsahy(1)

Ondřej Sokol a Lukáš Pavlásek se s filmovým štábem v čele s režisérem Danem Svátkem a kameramanem Jakubem Šimůnkem rozhodli natočit cestopisný seriál, jaký nikdo nikdy neviděl. To se jim skutečně povedlo... Z navštívených zemí toho divák zatím moc neviděl, zato jejich kamery zaznamenaly jeden průser za druhým. A proto mohl vzniknout tento film... Dozvíte se, co se těmto dvěma komikům, kteří se chtěli přiblížit slávě Zikmunda a Hanzelky, během 80 dní na cestě kolem světa stalo. Nakonec se totiž z ambice vyrobit „cestopis snů" stává šílený až dobrodružný a akční úprk přede všemi a vším, kdo a co se pro ně na cestě kolem zeměkoule stalo životu nebezpečným. (ČSFD.cz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

curil 

všechny recenze uživatele

"Přijedeš dolů jako Rey Koranteng" - nabádá Ondra Sokol svého kamaráda kdesi na sjezdovce na Novém Zélandu. Ve filmu je spousta jiných hlášek, cestopis je vystavěn na fikci a dva hlavní průvodci neslezou z plátna. Protože oba patří mezi mé oblíbené herce, sleduji jejich hrátky s pobavením. Jedinou chybou je, že jsem nemohl cestovat s nimi. ()

Hanka_M odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím, že tohle bylo úplně zbytečné. Nechápu, proč sestřihem těchto záběrů vůbec někdo ztrácel čas. Tedy spíše nechápu, proč vůbec někdo bral do ruky kameru a točil tenhle nesmysl. Kameraman Šimůnek točí i důstojnější věci, stejně tak jako Svátek a Sokol. A Pavlásek? Ok, na jeho působení v nízkém šoubyznysu jsme si už zvykli. Nechci na tohle nijak nadávat, nesluší se to, ale na tohle skutečně nemá smysl se dívat a možná bych, být tvůrci, uvažovala o tom, to z filmových databází a vůbec archivů, distribucí a disků smazat. Letos už fakt nevíte, co si máte z české produkce pustit, abyste tam našli alespoň deset minut rozumné kinematografie, či dokumentaristiky. Promiňte za upřímná slova. ()

Reklama

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Pánové se snažili bejt vtipný za každou cenu a tím celej cestopis totálně zabili. Pavlásek se měl držet stand-up comedy, šlo mu to dobře. Ale prachy jsou holt prachy, co? Když někdo nabídne štěk v nějakým sajrajtu, proč si za pár desítek tisíc nezaštěkat třeba v odpadu typu Špindl nebo Sezn@mka. Ale jo, proč ne, něčim musí zaplatit nájem. Ale na víc prostě nemá a nikdy mít nebude. Není a nebude herec. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Film, tedy spíš mystifikace měla premiéru na internetu. Moc cestopisných info zde není, ale kluci jsou sympaťáci. Příjemně to pomohlo překonávat karanténu a rozptylovat negativní myšlenky. Pavlásek sleduje stopu své fanynky. Hned v úvodu způsobí faux paux se závodním velbloudem. „Šejk mi musel něco dát do vodní dýmky,“ říká. Z této road movie vyzařuje bezstarostné cestování po barech, plážích. Objeví se karaoke, australská farma s jedovatým hadem a ohněm, filipínské ukřižování. Slyšíme reakci „jsi jako Třeštíková, točíš všechno“ . ()

nwx 

všechny recenze uživatele

Síla. Kluci si zřejmě udělali parádní výlet za prašule sponzora a aby se neřeklo, tak z toho alespoň uplácali tuto srágoru. Nevtipné, trapné, nezábavné. Nechápu ten dlouhý seznam jmen lidí, kteří se na tomto podíleli na závěr filmu v titulcích. Ale tak alespoň budou mít Ondra s Lukášem bezva vzpomínky. Chudáci ale ti, kteří jim to zacálovali. ;) ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama