Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nešikovný detroitský policajt se snaží skamarádit se synem svojí přítelkyně. A protože při tom odhalí zločinné spiknutí, nezbude mu než hubatého kluka vzít za parťáka. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Ale hej, nasmial som sa. Novinka od netflix ktorá opäť postrádala dabing. Je to škoda. Aspoň tie filmy by mohli dávať s dabingom ako kedysi. Ed helmes opäť ukázal že tie jeho komedie sú dobré. Ten Kaarem bol ale poriadne otravný. Ak si odmyslíme rasizmus, tak sa to dá a človek sa aj zabaví. Hodnotím rovnako ako jeden obľúbený užívateľ, ktorý má počet hodnotení cez 41k, to už sú teda iné čísla. 4* ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Tak v prvom rade treba tento film brat ako srandu a nepozerat na to,aky je scenar,ze to nie je realne a podobne pi*oviny,no a ak toto zvladnete,tak sa budete kralovsky bavit,blazniva,vulgarna,vtipna a hlucna komedia s vynikajucou hudbou a hlaskami,hlavne mlady Kareem to poriadne rozdava vsetkym vokol svojou hubou nevymachanou,co je super a reziser Michael Dowse u mna opat boduje...:-) ()

Reklama

Streeper odpad!

všechny recenze uživatele

Ne, ne, ne a ne. Tohle dohromady prostě nešlo. Docela jsem se na to těšila. Trailer vypadal slibně, ale už v prvních minutách filmu jsem si říkala, že to nebude můj film a taky nebyl. Vůbec jsem se nebavila, kdybych jo byla hodná a přimhouřila jedno oko, tak bych dala jednu hvězdu za akci, která byla vcelku dobrá, ale nebudu hodná. Vím, že je to film, který si ode mne lepší hodnocení nezaslouží. Postavy strašně napsané a strašně nesympatické. Příběh průhledný jak záclona, žádný pořádný vtip a navíc ten otravný kluk, kterému bych nejraději dala pár facek. Tohle se prostě nepovedlo. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Lacná buddy akčná komédia s dvojkou, ktorú tvorí nudný packal policajt a otravná malá čierna guľa. Buddy chémia medzi dvojkou príliš nefunguje a vtipy mi zábavne nepripadali. Plusom je pár menších akčných scén a nejedná sa o nič zapamätania hodné. Trochu ma už ale začína srať kráska Betty Gilpin. V seriály Nurse Jackie som si ju obľúbil. Neraz sa tam objavila aj hore bez. Ale ako drsniačka v akčných filmoch mi nesedí. 3/10. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od toho přiblblou vypínací komedii a přesně to jsem dostal. Vzhledem k tomu, že miluju stupidní humor a tenhle typ se mi líbí, vyloženě jsem se filmu nebránil a docela jsem se i těšil. Ve výsledku je to na jednu stranu taková neurážející jednohubka, na druhou stranu je to moc málo “stupidní” a drží se to s humorem místy moc při zemi na to, aby si to člověk měl chuť dát někdy znova. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 22. dubna 2019 do 4. června 2019 ve Vancouveru v Kanadě. (SONY_)

Reklama

Reklama