Reklama

Reklama

Letuška

(seriál)
  • USA The Flight Attendant (více)
Trailer 2
Drama / Mysteriózní / Thriller / Komedie
USA, (2020–2022), 11 h 58 min (Minutáž: 42–48 min)

Tvůrci:

Steve Yockey

Předloha:

Christopher A. Bohjalian (kniha)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Kaley Cuoco, Merle Dandridge, Nolan Gerard Funk, Michiel Huisman, T.R. Knight, Zosia Mamet, Rosie Perez, Colin Woodell, David Iacono, Michelle Gomez (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Temně komediální thriller, inspirovaný celosvětově úspěšným románem Chrise Bohjaliana, pojednává o tom, jak se může celý život změnit během jediné noci. Letuška Cassandra Bowden (Kaley Cuoco) se probudí ve svém hotelovém pokoji v Dubaji, s příšernou kocovinou z předchozí noci a mrtvolou ležící vedle ní na posteli. Protože se bojí zavolat policii, pokračuje ve svých ranních aktivitách, jako by se nic nestalo, a přidá se k ostatním letuškám a pilotům cestujícím na letiště. V New Yorku je vyhledána agenty FBI, kteří se vyptávají na její nedávné mezipřistání v Dubaji. Zoufalá žena, která stále nedokáže poskládat střípky z oné osudné noci dohromady, začne přemítat o tom, jestli by mohla být vrah. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (113)

kamil.i 

všechny recenze uživatele

Divák by čakal zamotané neonoirové vyšetrovanie a ono je to vlastne kritika alkoholizmu. Nevadí, môže byť. Alkoholické eskapády, výbuchy hnevu a paranoje sú ozaj realisticky vykreslené. Problém je, že ústrednú dejovú linku prehlušuje množstvo hysterických, hlučných, chaoticky pobehujúcich otravných postáv a halucinácií. Scenár by sa takisto patrilo osekať o mnoho replík. Z postáv sa dá zniesť jedine duo agentov FBI. V podstate celá dramaturgia pôsobí rušivo, dokonca až spôsobuje nervozitu a nie kriminálne napätie. Navyše, Cassie sa síce hodí pre Kaley Cuoco, lenže ona ústrednú postavu svojimi schopnosťami neutiahne. Veľmi váham nad zhliadnutím druhej série. ()

plechulka 

všechny recenze uživatele

Jak bylo řečeno o nejslavnější postavě Kaley  v BBT "umí kroutit očima na dvacet způsobů a každý znamená něco jiného" a v téhle roli to bezesporu využívá.... Nicméně mne nejvíce zaujala postava nájemné vražedkyně, jejíž představitelka, kdyby se odbarvila na blond, by vypadala tváří i mimkou jako sestra Vilmy Cibulkové. ()

Reklama

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Kaley Cuoco si drží pořád tu svou komediální linku z BBT. Sice maličko zestárla, ale pořád svou ztřeštěností a bezelstnou, ženskou naivitou drží tenhle seriál celkem vysoko. Není to žádný megahit, ale místy velmi upovídaná, a hlavně úsměvná věcička, která splnila do puntíku, to, co jsem od ní čekal. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Spíš než příběh, který je pouhou záminkou, zaujme odlehčený způsob vyprávění, využívání děleného plátna a dialogy se zavražděným (ve druhé řadě s vlastními já), které se odehrávají v hlavě poněkud narušené ale zábavné hrdinky. Má to spád a Cuoco dokazuje, že umí zahrát i o nějakou tu laťku výš než jen sitcomové herectví. Série je mírně parodická a občas i docela vtipná. SHRNUTÍ: Kterak se zbavit traumatu z dětství tím, že si pořídíte nové trauma v dospělosti. Poznámka: což nedoporučuje ani jeden ze sta psychologů. MÓDNÍ OKÉNKO: Hlavní hrdinka nosí hravé a osvěžující outfity. V některých případech dokonce rehabilituje údajně nudné kousky, viz například pletené vzorové svetry a dokáže je vynést ve šmrncovní kombinaci. (2. řada) ()

mkali 

všechny recenze uživatele

Příběh promiskuitní alkoholičky s pokusem o humor a detektivní příběh. Postavy nesympatické, hlavní hrdinka na pár facek, flashbacky a linka "v hlavě" sice nápadité, ale velice rušivé. Hrdinka kupí jednu chybu za druhou, vedlejší postavy jsou tak nějak do počtu. Jedna hvězda za zvrat na konci, jedna za intro a jedna tak nějak z povinnosti. ()

Galerie (575)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení začalo v listopadu 2019 v Bangoku, předtím než se štáb přemístil do New Yorku, kde se natáčelo hlavně na předměstí White Plains. Kvůli pandemii COVID-19 bylo ale natáčení přerušeno v březnu 2020, než se stihly natočit dvě zbývající epizody 1. série. Ty tvůrci dotočily v New Yorku na konci srpna. Mimo to se natáčelo také v italském hlavním městě, Římě. (hansel97)

Související novinky

Čtvrtý Star Trek možná přece jen dorazí

Čtvrtý Star Trek možná přece jen dorazí

28.03.2024

Filmové pokračování rebootované série Star Treku, jež by navázalo na třetí díl Star Trek: Do neznáma, bylo již několikrát oznámeno, aniž by se práce na něm jakkoliv pohnuly. Do absurdna byly tyto… (více)

Reklama

Reklama