Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matka a Otec jsou nalezeni a zprovozněni Mithraiskými ateisty. Marcusovi se podaří ateistům utéct. Během putování pomůže dvou ženám (Decimě a Vrille). Odvede je do své svatyně. Decima stejně jako Marcus věří v Sola. Společně se vydají pomstít ateistům. (Varan)

Recenze (10)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První řada se mi hrubě nelíbila. Způsob jakým autor pojmul androidy, debilní linka s náboženstvím a konečně wtf závěr s hadem. Nebýt Nadace, tak primát nejhoršího sci-fi seriálu patřil Guzikowski slátanině. Zvědavost je ale sviňa, takže jsem checknul, jestli se třeba tvůrci nepoučili. Přestože je první epizoda lepší, než většina z první řady, pořád v ní spousta věcí nedává smysl. Solidní výprava i pár fajn nápadů, z ní dělá aspoň průměrnou podívanou, ale ona už ta předloha je prostě mizerná. Tady se mělo stát to, co se bohužel stalo v případě Nadace...nenechat z předlohy kámen na kameni. Ale pokud k tomu došlo....pak neměl tento seriál vůbec vzniknout. ()

Nataraja 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nope. To co bylo alespoň trochu zajímavé na první sérii, v té druhé úplně zmizelo a zůstalo jen to naprosto vyčichlé, hloupé a nedodělané a rádoby nábožensko-filozofické, které nemá ani hlavu, ani patu... Takže ne. Další splácanina pana Scotta, který už se asi dočista zbláznil a produkuje něco, co s jeho díly nemá vůbec nic společného... ach jo. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vzhledem k tomu, že na to jak mi seriál pil krev jsem už zapomněl (a samozřejmě opáčka jsem se nedočkal), konzumuji to více méně jako něco nového. Brutálně jsem se nasmál ve tři situacích: 1) kuchám androida a najednou jsem mutant, 2) hop přes kyselinu, 3) pohyb neskutečně amatérsky udělaného krabice-vznášedla krajinou. Zbytek se pomalu dolině z paměti (postavy které jsem nesnášel jsou protivné na počkání zase), nicméně jakožto optimista dávám koukatelný průměr. ()

stitch7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

/// Opravdu divný start. Díl se mi zdal strašně sestříhaný, zkrácený. Jakákoliv akčnější scéna spíše k smíchu. Navíc si toho kupodivu z minula moc nepamatuji, chyběl mi recap. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama