Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Posedlý Marcus se snaží sám sebe přesvědčit, že je nejlepším služebníkem Sola. Proto se vydá hledat Paula. Otec s ostatními přistáli u jeskyně, aby se ukryli. Otec se dozví, že Matku oplodnil „stvořitel“ ve virutální realitě. Paul se rozhodne sabotovat modul, protože mu to Sol řekl. Naštvaný Otec se rozhodne pronásledovat cizince v kápi. (Varan)

(více)

Recenze (32)

Muff 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nějak se nám ty nesmysly, nedomyšlenosti a nelogičnosti vrší, a aby nebyly tak zjevné, zabalí se to do tajemna a nepochopitelna. Začíná mi to čím dál víc připomínat Terra Novu, děr je tam stejně požehnaně a začíná to být seriál pro puberťáky, jenom je teda víc zamotaný a nepochopitelný, jsem fakt zvědav, jak se z toho vymotají... P. S. kdyby při průletu otevřeli dveře, všechno vyřešilo, ale to by nemohla být druhá série :D ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze to tvorcovia zaklincuju tymto sposobom, mi teda nenapadlo. Slovo "fantasmagoria" to asi vystihuje najviac. Vzhladom na to, odkial a s akymi premisami z prvej epizody sme sa dostali k zaveru. Navrsilo sa na seba az prilis vela bludov. Pacilo sa mi prepojenie "dier" a paradny obraz v strede planety. ()

Reklama

oldy 

všechny recenze uživatele

Pozor na spoiler ! Raději to mělo skončit 9.dílem než toto. WTF prostě. Modul proletí jadrem planety a i posadka to přežije :D tzv. dítě je něco ze světa asi Promethea(červ či co). Prosim at Scott netoči už žadneho Aliena. Vizul ma super. Ale ty napady někdy stoji za ... No po tomhle šoku fakt nevim zda se těšit na 2. řadu :( ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

VAROVANIE: MOJE KOMENTÁRE SÚ PRE VäČŠINU UŽÍVATEĽOV URÁŽLIVÉ!!! Môžu spôsobovať nevoľnosť, úzkostné stavy a depresiu!!! Komentár obsahuje SPOILERY...tomuto sa povie chovať si hada na prsiach. Ktovie ako by v otázke potratov po zhliadnutí epizódy postupovali Záborská s Cigánikovou :-D, možno by obe radikálne zmenili svoje názory a prešli by na druhú stranu. Chvíľami som zvažoval že to bude iba za 4* počas letu do jamy, ale iba chvíľu. Skvelý záver ktorý otvoril dvere mnohým možnostiam (z nich asi najlepšou by bol fakt že planéta na ktorej sa nachádzame je vlastne Zemou) a rozhodne môže poskytnúť v druhej sérii podstatne zaujímavejší dej ako v tej prvej...dúfam že ani tento komentár žiadneho z užívateľov tejto databázy neurazil, nespôsobil mu traumu a nebude musieť kvôli nemu navštíviť psychiatra. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá séria nám vyvrcholila a asi málokto by po pilote, či dvoch, troch častiach predpokladal podobný vývoj. Tvorcovia zrejme od začiatku vedeli, kam smerujú a asi aj tušili, že nejakú tú polovicu nažhavených fanúšikov aj sklamú. Či ide reálne o prequel Promethea, to sa dozvieme asi až v ďalšej sérii, ale zrejme ide len o podobný námet. Finále je vizuálne veľmi vydarené, ide o kombináciu čistého retro béčka so CGI efektami. Nakoniec mám ale vďaka The Beginning dojem, že celá prvá séria išla dejovo akosi do stratena. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama