Reklama

Reklama

Země a krev

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Said desítky let úspěšně zaměstnával propuštěné vězně a mladé trestance na pile v Ardenách, ale teď ho čeká nemilá návštěva od drogového kartelu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Příběh filmu je prostej. Said(Sami Bouajila) zaměstnává na pile propuštěný vězně. Jeden z nich tajně na pile ukryje 8kg kokainu. Toho se dopátrají vlastníci matroše a chtějí ho zpátky. To ale netuší, že Said umírá a nemá co ztratit. Navíc musí ochránit i svou dceru. Myslím si, že role Saida Samu Bouajilovi sedla a sympatická byla i jeho dcerka kterou si zahrála Sofia Lesaffre. Co se týče filmu jako takovýho. První půlka až na začátek je taková vlažnější. Druhá půlka už přináší i akci a pár krvavějších scén( já bych klidně přitvrdil). Není to sice bůh ví co ale na jedno podívání je to zcela dostačující. Navíc má film celkem sympatickou stopáž. Slabší 3 hvězdy. ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Říkal jsem si, to bude paráda. Pila plná zaměstnaných trestanců a přijede drogová mafie. To bude akce. Pily řezající těla, valící se klády...masakr. Vše ale dopadlo úplně jinak. Trapné akce a ke všemu hluchoněmá kráva, která celý život žije v lese a nemá žádnou kondičku, neumí používat zbraň a ke všemu je šeredná jako její fotr. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Umierajúci majiteľ píly vs. banda zfetovanejch negrů s kleštěma a letlampou, ktorí si prišli pre svoj matroš, ktorý tam pre nich schovával jeden z robotníkov píly. Nastane peklo. Peklo nudy pre diváka. Aj keď sem tam k nejakému výstrelu alebo drobnej akčnej scéne dôjde, tak je to nuda k posrání. Charaktery sú tiež natoľko nezáživné, že vám budú u prdele. Takže čo pochváliť? Krátku stopáž? Mal som pocit, že to trvá tri hodiny. Snáď len prekladateľ musel mať z filmu radosť. Úbohých 300 riadkov s dialógmi typu: nehýbaj sa, stoj, otoč sa, padáme, sa príliš nenadrel. 1/10. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele

Heist, který nedopadne podle plánu. Pár drogových dealerů a jejich snaha navzájem se podrazit. Plus skrýš, jejíž pán si narukuje právo na sebeobranu. Aneb, když jste na špatném místě ve špatný čas, ale nepoděláte se z toho a řešení vezmete pevně do svých rukou. A zanecháte za sebou řádně krvavou stopu a pár těl nepotřebných grázlů. Dosaďte k tomu temný až skandinávsky deprimující vizuál a vyjde z toho příjemná řežničina. 60% ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Neserte chlápka, který ví že brzy umře. Francouzi točí drsné kriminálky a tahle je toho důkazem. Děj je strohý, s vysvětlováním si hlavu neláme a s úmrtností postav už vůbec ne. Všechno rámuje vizuál, který připomíná spíš Skandinávii než sladkou Francii. Bohužel i těch osmdesát minut se strašlivě táhne a akce, i když je špičková, zase není tolik. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama