Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Speciální agent záhadné americké organizace H.A.R.M. (Human Aetiological Relations Machine) jménem Adam Chance (Peter Mark Richman) dostane za úkol ochránit Dr. Jana Steffanica (Carl Esmond). Je to uprchlý vědec z východního bloku, který vynalezl novou biologickou zbraň vystřelující spóry,  které po kontaktu s pokožkou vytvoří plíseň a ta člověka sežere. Teď má vytvořit protilátku proti této komunistické hrozbě lidstvu. Je s ním i neteř Ava Vestok (Barbara Bouchet), po které Chance vyjede (ale pak dostane podezření, že je to sovětská agentka). Pak tu máme nějaké únosy, dalších pár hezkých holek, přestřelky, smrt padoucha atd. (Peabody)

(více)

Recenze (4)

ondrula odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle už se snad dá nazvat jen jako parodie na Jamese Bonda. A z nějakýho záhadnýho důvodu tam po sobě lidi střílejí pistolí, ke kerý je přilepená malá klobáska. ()

Svadbos 

všechny recenze uživatele

Ďalšie dobrodružstvo tajného agenta, definitívne mizerné, o vyšetrovaní vedca, ktorý sa snaží bojovať so spórami, ktoré menia ľudí na plesne. Film bol najprv zamýšľaný ako pilotný snímok, neskôr bol uvoľnený do kinodistribúcie. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama