foto

Peter Mark Richman

  • nar. 16.4.1927 (93 let)
    Filadelfie, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Final Show
2011 After the Wizard
Mysteria
2009 Desperate, The
2006 Vic
2002 Kulečníkoví blázni
1999 4 Faces
1991 Bláznivá střela 2 a 1/2: Vůně strachu
1989 Pátek třináctého 8
The Miracles of Jesus
1988 Bonanza: Nová generace (TV film)
Judgement Day
1984 Městský zabíječ (TV film)
1983 Dempsey (TV film)
1980 PSI Factor
1978 Islander, The (TV film)
1976 Mallory: Circumstantial Evidence (TV film)
1971 Yuma (TV film)
1970 House on Greenapple Road, The (TV film)
1968 Day of the Evil Gun
For Singles Only
1966 Agent for H.A.R.M.
1965 Dark Intruder
1961 The Murder Men
1958 Girls on the Loose
The Black Orchid
1957 The Strange One
1956 Přesvedčení

TV seriály

1999 Batman budoucnosti (TV seriál)
1997 Nothing Sacred (TV seriál)
1996 Superman: The Animated Series (TV seriál)
1995 My Secret Summer (TV seriál)
1994 Spiderman (TV seriál)
Batman (TV seriál)
Riddler's Reform (S03E03)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Závislý na lásce (S04E21)
1993 Swat Kats: The Radical Squadron (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
A stalo se... po mém (S04E10)
Pohyblivé terče (S04E07)
Cizinci noci (S04E06)
1990 Swamp Thing (TV seriál)
1988 Supercarrier (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Neutrální zóna (S01E25)
1986 Defenders of the Earth (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
Wildfire (TV seriál)
1985 Knight Rider (TV seriál)
Všechno nejlepší k narozeninám (S04E07)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
Finder of Lost Loves (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Goliášův návrat (S02E17)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1980 Galactica 1980 (TV seriál)
Too Close for Comfort (TV seriál)
1979 240-Robert (TV seriál)
Blind Ambition (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Dallas (TV seriál)
Old Acquaintance (S02E03)
Greatest Heroes of the Bible (TV seriál)
Sword of Justice (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
Gault's Brain (S03E12)
1977 Dog and Cat (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Bert D'Angelo/Superstar (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
Electra Woman and Dyna Girl (TV seriál)
Family (TV seriál)
Koroner Quincy (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
Three's Company (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Caribe (TV seriál)
Medical Story (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1974 Apple's Way (TV seriál)
Get Christie Love (TV seriál)
Petrocelli (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Hawkins (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
The New Perry Mason (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
Search (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Longstreet (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
Silent Force, The (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
My Friend Tony (TV seriál)
The Young Lawyers (TV seriál)
Hawaii Five-O (TV seriál)
Along Came Joey (S01E19)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
Land of the Giants (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Seven Wonders of the World Affair: Part 2 (S04E16)
The Seven Wonders of the World Affair: Part 1 (S04E15)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Blue Light (TV seriál)
Iron Horse (TV seriál)
Jericho (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
T.H.E. Cat (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
1965 Seaway (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Loner (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
The Probe (S02E17)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
Profiles in Courage (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Fear (S05E35)
1963 Breaking Point (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
The Borderland (S01E12)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
Stoney Burke (TV seriál)
The Nurses (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
Moment of Fear (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Hotel de Paree (TV seriál)
Play of the Week (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Playwrights '56 (TV seriál)
1954 Justice (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1951 Frontiers of Faith (TV seriál)
Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)
1948 The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2014 The Green Girl
2013 Crystal Lake Memories: The Complete History of Friday the 13th
2009 His Name Was Jason: 30 Years of Friday the 13th (TV film)
1998 Gary Cooper: The Face of a Hero
1979 In Search of Historic Jesus

Scenáristická filmografie

Filmy

1999 4 Faces

Host

TV pořady

1966 Dream Girl of '67 (TV pořad)
1960 Here's Hollywood (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky