Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tim žije v tom, že pozval na Havaj ženu svých snů. Když zjistí, že místo ní omylem pozval ženskou, se kterou zažil šílené rande naslepo, je už pozdě. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Typická Sandlerovka, už v nej ani nemusí hrať, stačí, že to produkuje a vieme, ako to bude vyzerať. Miestami to vychádza, inokedy to preháňa. Opäť tu boli zbytočné scény so zvratkami alebo bitím gumeného žraloka. Ale väčšina bola zábavná. Výborne vybraní herci, takých lúzrov len ťažko stretnúť, hoci ona bola niekedy na nervy. Takže dokopy taký trafený film, ktorý si zaslúži možno aj 70% a podporím ho, keďže nenudil a zabavil. A to bolo jeho jediným účelom. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli existuje odborník, který zjišťuje zda někdo má či nemá smysl pro humor. Musím si to "vygůglit", protože většina současných komedií mě nedokáže rozesmát. Tedy občas se něco povede, ale většinou jsou to trapasy, až mi je z nich stydno. Po vyšetření pak budu vědět, jestli je chyba ve mně nebo v těch trapných rádoby komediích. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Tato romanticka komedie u me fungovala tim,ze vyvolava mnoho otazek.Potvrzuje nazor psychologu,ze dva stejni lide si ve vztahu obvykle nesednou.Jeden potrebuje hledat inspiraci u druheho.Take je zde tema firemni kultury a otazka moci ve firme.Nahodne setkani hrdinu v letadle vedle sebe je dost umele nasroubovana zapletka.Jestli je vas algoritmus nastaven na zanry ztrestenejsi crazy romcomy ,bude se vam film libit.Prekvapenim pro me bylo,ze Davis Spade hral hlavni roli.Ale libilo se mi jeho umerene chladne podani v protikladu s pro me jako zemniho atrologickeho znamenu nesnesiteknou vzdusnou nerizenou strelou.Hvezdu na vic davam za velke mnozstvi vekni vydarenych vtipnych hlasek. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Opět další z řady šílených komedií se záměnou; konfrontací s něčím nechtěným či nepříjemným. Proto tu o trapné a rozpačité momenty není nouze. Snad kdyby nehnali postavu Lauren Lapkus až do tak šílených extrémů, dostalo by to vyšší hodnocení. Takhle musíte strpět dost šílené divadýlko, než se dostanete k pointě příběhu, který dopadne dost předvídatelně. Nic hrozného, ale ani nic výjimečného. Čistý průměr. 50% ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Sandlerovka bez Sandlera. Nejsem si úplně jistý jestli ten by tu něco zmohl. Záleží co si představíte pod pojmem šílená americká komedie. Já přesně tohle. Humor až na hraně skoro nevkusu a přepálených situačních scének. Lauren Lapkus to hraje vlastně skvěle. Na jejím přehrávaní stojí a padá celý film. Tedy spíš padá, na mě už tohle bylo až moc. Ve filmu jsem nenašel moc vtipných momentů, spíš obočí zvedajících scén. Ale pokud bych vyhledával šílenou americkou komedii, tak tohle bude číslo jedna. (40 %) ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama