Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tim žije v tom, že pozval na Havaj ženu svých snů. Když zjistí, že místo ní omylem pozval ženskou, se kterou zažil šílené rande naslepo, je už pozdě. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

VasaX 

všechny recenze uživatele

Tohle je komedie, která chce být na hranici ztřeštěné a decentní tím, že se kývá zleva doprava a myslí si že to v průměru vlastně vyjde. Nevyjde. Některé vtipy jsou suché, jiné over the top a nepřidává tomu ani to, že Lapkus je na mě "až moc", a Spade "moc málo". Naštěstí je to poměrně krátké a má to hodně svižné tempo, takže jako oddechová komedie s nulovým očekáváním a troškou otrlosti to prošlo. A bylo fajn po dlouhé době zase vidět Nicka Swardsona a Roba Schneidera. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Opět další z řady šílených komedií se záměnou; konfrontací s něčím nechtěným či nepříjemným. Proto tu o trapné a rozpačité momenty není nouze. Snad kdyby nehnali postavu Lauren Lapkus až do tak šílených extrémů, dostalo by to vyšší hodnocení. Takhle musíte strpět dost šílené divadýlko, než se dostanete k pointě příběhu, který dopadne dost předvídatelně. Nic hrozného, ale ani nic výjimečného. Čistý průměr. 50% ()

Reklama

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Konecne nejaka americka komedia,ktora ma poriadne rozosmiala,blaznive,zabavne,uchylne,vtipne a obcas aj nechutne,asi tak by som tento film opisal,no a urcite najvacsiu zasluhu na tom ma herecka Lauren Lapkus,ktora si to zjavne uzivala,kvalitne jej je*alo v gebuli,ale to bolo prave na tom take cool,davam pat hviezd...:⁠-⁠) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Relaxuj. Přidej si tam bublinky nebo toustovač." To nám ale chůva z Blended vyrostla. A konečně, konečně dostala Sandlerova manželka dost prostoru, aby se ukázala i herecky. Kdybych to chtěl trochu shodit, napsal bych, Sandlerovka bez Sandlera. Ale ač tam kromě jeho ženy hrajou i Sandlerovy děti, úplně v klidu se to obejde i bez něj. David Spade je místy sice poměrně křečovitej, ale zvládá to v pohodě sám. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Upoutávka k filmu naznačovala, že půjde o hodně ujetou záležitost, která by ale mohla být dost humorná, a to bez nároku na další kvality. Bohužel si Netflix udělal další sračkový zářez (kdo tam ty magory platí?). Největší chybu vidím v obsazení Lauren Lapkus, která byla vším nepříjemná nejen hlavní postavě, ale především mě, divákovi. Myslím, že obsazení známou herkou z áčkových komedií by dopadlo lépe. A potom samozřejmě zpracování filmu samotného. Nejhorší ale je, že po filmu jsem si neřekl - byla to krávovina , a šel dál. Ještě dlouho po tom jsem měl dost nepříjemný pocit. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama