Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pilotní díl seriálu, u nás známého pod názvem "Šest v tom", nás uvede do děje a seznámí s obyčejným, ale přitom zajímavým životem tří párů. Manželé David a Karen, úspěšní v práci poznávají, co to znamená starat se o malého syna. Pete a Jenny se chystají založit rodinu a připravují se na čím dál tím více blížící se narození dítěte, zatímco Adam a Rachel se teprve poznávají. Adam je přesvědčen, že Rachel je láska jeho života a proto, aby ji přimněl opustit stávajícího přítele je dokonce schopen se nahý postavit před její dům a začít zpívat... (H34D)

(více)

Recenze (5)

H34D 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím, proč se první díl hodnotí zvlášť, možná proto, že je 5 minut delší (joke), ale každopádně je to znamení, že se blíží jeden z nejlepších pořadů dnešní doby, resp. doby před několika lety :) - seriál, který je tak reálný a věrohodný, že ani nepoznáte, že je hraný. PS: Pohled na nahého, zpívajícího Adama s růží v prdeli je prostě nezapomenutelný, dokázali byste to pro svou lásku udělat taky? 9/10 ()

Reklama

Pajky3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilotní díl či úvodní film k povedenému seriálu. I tady mi dal vzpomenout na to, že jsem nejprve viděl českou předělávku, protože se mi vybavovaly scény z české verze, když jsem viděl, co se na obrazovce děje. Ale platí zde to samé, co jsem napsal u samotného seriálu. Tahle šestice z Manchesteru je sympatická, vtipná a velmi snadno oblíbitelná. A Adam s růži v zadku je nezapomenutelný! ()

Zemi11 odpad!

všechny recenze uživatele

Sere mě, že Prima bez skurpulí tento seriál hrubě okopírovala. Naprosto přesné scény, minutáž i dialogy. Z TV Prima je mi na blití!!! Do této chvíle jsem nedal na Přešlapy dopustit, než jsem se dozvěděl o tomhle podfuku!!! ()

Gemini 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Život se vším co k tomu patří, se štěstím i smůlou, láskou i rozchody, smíchem i pláčem, a co je důležité, není to strojené ani neuvěřitelné, prostě opravdu jak ze života. A nemá to chybu. Úvodní film, který předznamenal nejlepší britský nekomediální seriál naší doby. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama