Reklama

Reklama

Kouzelná noc

  • Argentina La noche mágica (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Jednou za čas se objeví snímek, který nás donutí stát se znovu dětmi a vychutnat si chuť Vánoc. Ale tohle není ten typ filmu. Poklidný Štědrý večer naruší vloupání zloděje do vily. Když si ho holčička z rodiny splete se Santa Clausem a požádá ho, aby jí splnil seznam přání, je nucen vykonat zázrak, který vykoupí jeho tajemství z minulosti. (Cinemax)

(více)

Recenze (6)

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Miestami zvláštny a celkom temný film. Je to určite niečo iné, čo som čakal ja, asi aj väčšina divákov a v podstate čo sa dá očakávať od produkcie z Južnej Ameriky. Nápad to bol však dobrý, mne sa to pritvrdenie páčilo, boli tam aj vtipné momenty, aj pár trochu nepochopených momentov, ale celkovo ide o fajn film. 7,15/10. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Argentinská šílenost, u které v příští minutě nevíte, co si na Vás připraví. V jeden moment komedie, v druhý vážné drama. Nicméně originální, nápadité a tak moc ulítlé, že stojí za to se na tuhle Kouzelnou noc podívat a udělat si neobvyklý večer u neobvyklého filmu. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 3/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 2/10 ... Celkový dojem: 3/10. ()

Cvalek 

všechny recenze uživatele

Vynikající, zábavné a zároveň i svěží. Atmosféra filmu úžasná. Skvělý výběr protagonistů kteří své role dobře zahrály. Film provází i skvělou hudbou která filmu dává skvělou atmosféru. Nevadilo by vůbec kdyby film byl o něco i delší, neuškodilo by i vícero humorných scén ale i tak dělo. Tohle mě bavilo, s filmem spokojenost, výborná podívaná. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Natalia Oreiro a Pablo Rago sa stretli pred kamerou prvý raz od seriálu Kachorra (2002), kde rovnako ako v tomto filme hrali milencov. Natalia sa viackrát vyjadrila, že Pablo bol v detstve jej veľký idol a mala jeho plagát nad posteľou. (matthew.17)

Reklama

Reklama