Reklama

Reklama

Kouzelná noc

  • Argentina La noche mágica (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Jednou za čas se objeví snímek, který nás donutí stát se znovu dětmi a vychutnat si chuť Vánoc. Ale tohle není ten typ filmu. Poklidný Štědrý večer naruší vloupání zloděje do vily. Když si ho holčička z rodiny splete se Santa Clausem a požádá ho, aby jí splnil seznam přání, je nucen vykonat zázrak, který vykoupí jeho tajemství z minulosti. (Cinemax)

(více)

Recenze (7)

Cvalek 

všechny recenze uživatele

Vynikající, zábavné a zároveň i svěží. Atmosféra filmu úžasná. Skvělý výběr protagonistů kteří své role dobře zahrály. Film provází i skvělou hudbou která filmu dává skvělou atmosféru. Nevadilo by vůbec kdyby film byl o něco i delší, neuškodilo by i vícero humorných scén ale i tak dělo. Tohle mě bavilo, s filmem spokojenost, výborná podívaná. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Snímok "Kúzelná noc" (La noche mágica)  som si pustil hlavne preto, že som si všimol, že pochádza z juhoamerickej koprodukcie. Podieľali sa na ňom filmári z Argentíny a Uruguaja. Pre mňa niečo nové. Myslel som si, že sa tam točia snáď len nekonečné podradné telenovely. Takže zo zvedavosti som si pozrel tento celovečerný snímok. Malé dievča si počas Štedrého večera pomýli zlodeja so Santa Clausom. Je to taký akýsi podivný mix viacerých filmových žánrov. Chvíľu komédia, chvíľu dráma, potom aj tak drsný thriller. Zvláštna kombinácia. Možno je to v južnej Amerike bežné, ja som s tým však mal trocha problém. Potešilo ma však, že som si po dlhých rokoch pripomenul Nataliu Oreiro, ktorá tu stvárnila jednu z hlavných úloh. ** ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Argentinská šílenost, u které v příští minutě nevíte, co si na Vás připraví. V jeden moment komedie, v druhý vážné drama. Nicméně originální, nápadité a tak moc ulítlé, že stojí za to se na tuhle Kouzelnou noc podívat a udělat si neobvyklý večer u neobvyklého filmu. ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Miestami zvláštny a celkom temný film. Je to určite niečo iné, čo som čakal ja, asi aj väčšina divákov a v podstate čo sa dá očakávať od produkcie z Južnej Ameriky. Nápad to bol však dobrý, mne sa to pritvrdenie páčilo, boli tam aj vtipné momenty, aj pár trochu nepochopených momentov, ale celkovo ide o fajn film. 7,15/10. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Natalia Oreiro a Pablo Rago sa stretli pred kamerou prvý raz od seriálu Kachorra (2002), kde rovnako ako v tomto filme hrali milencov. Natalia sa viackrát vyjadrila, že Pablo bol v detstve jej veľký idol a mala jeho plagát nad posteľou. (matthew.17)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno