Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nevěsta mu uteče od oltáře, ale svatební cesta už je zamluvená a José Luis na ni nakonec vezme svoji matku Mari Carmen. Bezva nápad, nebo ne? (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Na prvý pohľad absurdne vyzerajúca komédia o synovi, ktorého nechá snúbenica pred oltárom, a ten vezme na svadobnú cestu svoju matku. Ale musím uznať, že to bolo napokon veľmi milé prekvapenie. Aj keď áno, niektoré scény boli zbytočne prehnané, ale v porovnaní s americkými komédiami to aspoň nebolo až také extrémne. Celkovo som sa dobre zabavil, malo to v sebe aj kus drámy a nakoniec aj pekné posolstvo. Postava energickej mamičky Mari Carmen bola skvelá! K tomu príjemná atmosféra Mauríciu, a svadobná cesta môže začať. Možno to nie sú čisté 4*, ale po dlhej dobe vtipná komédia, takže zaokrúhľujem až k štyrom. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Komedie o vztahu syna a matky. Prinos filmu je v tom, ze muzete stravit prijemny cas jeho sledovanim s vasi matkou. Pro zeny je to velmi inovativni horor a velmi spanelsky film. Je to asi predvidatelne,ale vrele a zabavne, vedene pomilovanihodnym vykonem Carmen Machi. Je to vlastne takovy hybrid dobreho a spatneho scenare, dobreho a spatneho pribehu a sousrznosti a nesoudrznosti postav. Prostredi Mauritia je asi hlavni prodejni duvod tohoto filmu. Mozna s umelym pribehem, ale funguje jako osvezeni a vykouzli  na vasi tvari usmev. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Taková "obyčejná" neurážející komedie, kterou nenároční diváci nepohrdnou, ale pro ty, co mají nakoukáno, se zas o takový zázrak nejedná. Chybějí zde výraznější a zábavnější postavy, uvěřitelnější chemie, hlášky a vtípky a obecně takový ten výraznější španělský humor, na který jsme u nich zvyklí. Stejně tak nemohu říct, že stopáž 110 minut by filmu nějak nahrávala do karet... Lehčí (pod)průměr. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Komédia zo Španielska v produkcii Netflixu o mladom chlapíkovi, ktorého opustila (José Luis) jeho nevesta pred oltárom. Aby neprepadol výlet pri mori, naplánovaný na medové týždne, tak José Luis si tam vezme svoju matku (Mari Carmen). Trochu „netradičná“ komediálna situácia, ktorá nečakane (medzi inými) sa preorientuje na zachytenie a riešenie problematického vzťahu medzi synom a jeho matkou. Z hereckej stránky tu má Carmen Machi jednoznačnú prevahu. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Slušná feel-good dramedy, která stojí za pozornost díky trochu jinému přístupu k látce. Hlavního hrdinu opustí žena při oltáři a jelikož své líbánky má zaplacené a nelze je stornovat, stráví je se svou matkou v nádherně exotickém Mauriciusu. Pár vtipných scén se našlo, hlavně díky mamce ( která je už spíš babčou), ale žádná velká nálož gagů se určitě nekoná, spíš je to příjemná letní komedie o vztahu mezi synem a matkou v atraktivní prostředí, kde dojde na pár zajímavých nápadů, což se dá ocenit. 2 hodiny utekly rychle, film určitě nikoho vyloženě neurazí, ale zároveň mě příliš nenadchl, chyběla mi tu výrazná vtipná postava, která by film okořenila, přesto silnější 3 hvězdy. 6/10. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama