Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nevěsta mu uteče od oltáře, ale svatební cesta už je zamluvená a José Luis na ni nakonec vezme svoji matku Mari Carmen. Bezva nápad, nebo ne? (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Komédia zo Španielska v produkcii Netflixu o mladom chlapíkovi, ktorého opustila (José Luis) jeho nevesta pred oltárom. Aby neprepadol výlet pri mori, naplánovaný na medové týždne, tak José Luis si tam vezme svoju matku (Mari Carmen). Trochu „netradičná“ komediálna situácia, ktorá nečakane (medzi inými) sa preorientuje na zachytenie a riešenie problematického vzťahu medzi synom a jeho matkou. Z hereckej stránky tu má Carmen Machi jednoznačnú prevahu. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Taková "obyčejná" neurážející komedie, kterou nenároční diváci nepohrdnou, ale pro ty, co mají nakoukáno, se zas o takový zázrak nejedná. Chybějí zde výraznější a zábavnější postavy, uvěřitelnější chemie, hlášky a vtípky a obecně takový ten výraznější španělský humor, na který jsme u nich zvyklí. Stejně tak nemohu říct, že stopáž 110 minut by filmu nějak nahrávala do karet... Lehčí (pod)průměr. ()

Reklama

borecjeborec 

všechny recenze uživatele

Super nápad. A pokud neberu americkou splácaninu Líbánky s matinkou tak i Originální, chytlavý a samozřejmě, jak mají komedie být, vtipný příběh.  Určitě by se z nápadu dalo vytáhnout víc, ale takhle to bohatě stačilo. Některé scény byly přehnané nebo až nesmyslné. I když jsem měla problém s Quim Gutiérrez, který mi do svojí role nesednul, nejspíš svou všeobecnou vizáží a nesympatičností, tak mě film chytl a necelé dvě hodiny uběhly jak lusk. S výměnou herce hlavního hrdiny a oddělání/domakání pár scén, pak bych film hodnotila jako zatím nejlepší komedii roku. Takhle tam ale pro mě zůstává francouzský Super-blb68 % ()

Deleatur 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě mi nejdříve spadla čelist: "Co to zase je?" Příběh byl naštěstí o něčem jiném, ba naopak se Španělé zalekli názvu inspirace (zatímco náš distributor ne). (Není to přímo remake Líbánek s matinkou, ale inspirovali se u něj katalyzátorem i katarzí. ) Největší problém byl velmi nesympatický hrdina i herec v jeho roli. Takovému lůzrovi jsem nemohl fandit a k tomu dominantní matka jak role, tak její představitelka (naštěstí naopak sympatická). I když i její problémy byly nadhozeny jen povrchně a hned bylo jasné, jak sentimentálně to skončí. Bohužel to nemělo ani lehkost letní komedie. // 30% ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

To, co očekáváte, to zhruba dostanete. Takže nebuďte snílek - tak jako jsem byla já - a nedoufejte, že pro nás tvůrci vymysleli cokoliv nad rámec. V opačném případě budete - tak jako já - zklamaní. Ani herci nemají příliš velké charisma, vtipných scén je tady taky pomálu... nejlepší z celého filmu bude nakonec playlist. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama