Reklama

Reklama

Ted Lasso - Série 3

(série)
Trailer 2
Komedie / Drama / Sportovní
USA, 2023, 11 h 3 min (Minutáž: 43–78 min)

Epizody(12)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (48)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možné spoilery!!! Tuhle jsem někde četl, že v každém novém seriálu na západě bude, nebo má snad být nové pravidlo. Procentuální zastoupení všech možných menšin a sexuálních minorit.  Už v Sex Education to bylo v poslední řadě hodně přitažené za vlasy a teď do musí dát i sem. Beru jako samozřejmost, že hraje v Anglii spousta cizinců , zkousnu gaye v mužstvu, ale moje oblíbená Keeley? Wtf? To mi úplně sebralo vítr z plachet, protože jinak jsem si tenhle seriál opravdu dost užíval a nakonec musím pálit se slzou v oku jen za poctivé čtyři hvězdy. I přes výtečný, poslední díl. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Máloktorý seriál si môže dovoliť zmeniť dĺžku jednotlivých epizód z pol hodiny na 60 minútové časti. Tedovi to ale nejako neubližuje. Ak ste to pozerali až do tretej série, tak máte všetky tie charaktery radi a užívate si každú jednu minútu s nimi. Oproti, pre mňa slabšej druhej sérií, je táto tretia príjemným vykúpením. To, ale samozrejme neznamená, že to nemá chyby. Má a je ich celkom dosť - nevyváženosť emócií, niektoré nie úplne doklepnuté línie a niektoré zbytočné dejové odbočenia a miestami až rozprávkové vyriešenie skutočných problémov. Ale vo výsledku je to strašne príjemný a pozitívny seriál. Paradoxne veľa emócií ide od iných postáv. Nie od Teda. On to len svojou prítomnosťou zlepuje dokopy. Kopec krát som sa na tom s chuti zasmial aj s chuti poplakal.  Takmer 95% času to pôsobilo autenticky, ľudsky a malo to množstvo momentov, ktoré podľa môjho skromného názoru potrebujeme vo filme alebo seriály vidieť, aby sme si pripomenuli silu empatie a dobro. Myslím si, že práve preto je Ted Lasso taký úspešný. Lebo nám to takmer v každej jednej časti pripomína. Vďaka za to! 3.séria 90% A Roy Kent rules! ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pravda, že začátek třetí série s Tedem Lassem začíná poměrně pozvolna. To ale vůbec nevadí, protože emotivní kolotoč na sebe nenechá dlouho čekat. Nádherné splynutí fotbalu a jednotlivých postav, kde obě skupiny dostávají adekvátní prostor a krásně se prolínají. Byly tu momenty, kdy jsem jenom zíral, jak dobře jsou tu všechny zásadní postavy napsané. U každé dojde k nějakému zásadnímu zvratu, každá Vás pohladí na srdíčku a nebo Vám udělá zářez na duši. Neskutečné, jak to tady scénáristi zmákli. Co mě třetí série pohltila, tak jsem všem vykládal, že tohle je scénáristický vrchol. A potvrdil mi to i závěr. Bylo mi, jak kdyby mi někdo vyrval srdce a zadupal ho do chodníku. Takhle mi u filmových postav dlouho nebylo. Ted Lasso je krásný seriál a já jsem hrozně rád, že tu s námi je. Můžete, ale nemusíte mít rádi fotbal. Tohle je i tak emotivní sonda do duše každého, komu není lhostejné čiré lidství. A tady takových momentů je věru požehnaně. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve třetí řadě udeřili strážci pokroku a tak se to tu začalo hemžit menšinami. Tvůrcům budiž přičteno ke cti, že se s tím dokázali jakž takž poprat, ale zároveň je fakt, že občas byla jistá nucenost znát. Nicméně Ted Lasso je příliš silná značka na to, aby jí dokázali aktivisté zničit, takže i tady je to mix laskavého i obhroublého humoru, dobré nálady, nějaké té romantiky a v první řadě fotbalu. Poslední díl je pak krásným rozloučením, při kterém musí zaslzet i silnější nátura. No a já pevně doufám, že chrti z Richmondu spadnou do třetí ligy, aby se mohl Ted vrátit a dovést je třeba až do finále LM. 80% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ted Lasso a jeho tvůrci třetí sérií potvrdili pozici jednoho z nejlepších seriálů současnosti a to nejen v rámci žánru. Asi je zbytečné se rozepisovat o tom jak tenhle seriál dokázal naprosto perfektně spojit humor. silné emocionální momenty a životní moudra aniž by z něj divák měl pocit prvoplánového citového vydírání. To co začalo víceméně jako "sitcom" zvládlo během tří sezón vyrůst v něco co možná ani sami tvůrci nečekali. Nechci se rozhodovat jestli je třetí série slabší než ta předtím, každopádně mě přinesla přesně to co sem čekal. Hodně smíchu, nějakou tu slzu a skoro jedenáct hodin příjemně stráveného času. Ted bude sakra chybět (moc nevěřím, že by případné spin-offy dokázaly totéž), ale na druhou stranu jen frajeři zvládnou skončit na úplném vrcholu...100% ()

Galerie (80)

Zajímavosti (4)

  • Ve 37. minutě zazní komentář, že AFC Richmond zaznamenal šesté vítězství v řadě, ale přitom se zároveň v obraze objeví tabulka, ve které má klub pět vítězství a jednu remízu. (raininface)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Reklama

Reklama