Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V tomhle svižném thrilleru plném akce spojí bývalý nájemný zabiják síly se svojí sestrou a problémovým teenagerem, aby se pomstil svému nevlastnímu bratrovi. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (105)

mzss1 

všechny recenze uživatele

[76%] Španělé prostě umí! Po akční stránce to bylo v podstatě dokonalé. Něco ve stylu Johna Wicka a to opravdu nechci přehánět. Akčních sekvencí bylo hodně. Hlavní hrdina bojoval proti velkému množství protivníků. Ale naštěstí zde akce nezačala nudit, i když jí mohlo být o trochu méně. Příběh vůbec nepřekvapí, moc nezaujme, ale ničím špatný není. Vedle vydařené akce mě nejvíc asi bavilo ústřední duo záporáků, kteří si zahráli zlé, mexické bratry v posledním Rambovi. Ti dva to zahráli opravdu bravurně, takže si mou pozornost udrželi až do konce. Takových filmů se natočilo dost, ale zde není, co bych extra zkritizoval. Skvělá AKCE a výteční záporáci. I hlavní hrdina krom svých bojových dovedností ušel. Asi bych to ještě víc zdramatizoval, abych měl o hlavního herce větší strach, ubral pár akčních sekvencí atd, ale co … každý den se na to dívat nebudu, ale někdy se k tomu třeba s chutí vrátím. ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Španělská akční komedie XTREMO překvapí. Překvapí typické uživatele ČSFD, kteří pějí oslavné ódy snad i na Stevena Seagala jako nindžu. Překvapí televizní diváky, kteří si objednali Netflix a poserou se z každé "akční" sračky, kde někdo trošku víc mlátí, střílí, než jak na TV Nova v sobotu po 22. hodině. Nejhorší je, že tihle odborníci a jejich oslavné recenze jsou seřazeny bohužel na hlavním čtecím místě a ubozí diváci se nechají ovlivnit jejich oslepeným hodnotícím entuziasmem v žánru o kterém tihle hošani nemají ponětí. Od doby, co vznikl mor akčního filmu - John Wick, je každý film o chlápkovi, který se mstí a strašně moc střílí přirovnán k Wickovi. Zkuste si najít nějaké hongkongské akční filmy a třeba zjistíte, že krom toho, že hlavní hrdina má šikmý oči, tak postřílel půl Kowloon City a měl na sobě černý oblek už 30 let před Wickem. Španělský film umí tvořit akci a mnohdy i takovou tu drsnou naturální variaci jakou umí jižní národy. Tady je ale skoro všechno úplně špatně: Hlavní postavu hraje v počátku příběhu tenista Radek Štěpánek a toho pak vystřídá Václav Upír Krejčí v posunu děje o několik let. Tento chlápek zmlátí každého. Tedy každého, kdo v choreografii pěkně počká, nabídne končetinu pro zlomení a nebo ochotně vystojí frontu na flákanec. Občas se pomůže nějakým hbitým střihem, aby tento prcek vypadal neporazitelně. Děj, scénář prezentuje kompletní klišé VHS akčních filmů (souboj se samurajskými meči!!). Totálně nesympatický hlavní představitel i zbytek ksichtů je, to co Španělům jde nejlíp. Plakát s ním si, ale na zeď pokojíčku nevylepím. Takže víc jim to bude slušet v těch obvyklých rolích Mexikánců drogových kartelů jako v Rambo V, kde si zahráli taktéž bratry. Plusem je skvělá hudba. Furt si ale říkám, že takto to natočit Češi, tak je to konečně první dobrý akční český film. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Docela přirovnání k Johnu Wickovi sedí, rozhodně tedy počtem headshotů + celkovým bodycountem, inicializací zápletky a především přehlednou, efektní i efektivní, nápaditě choreografovanou akcí (bitka na záchodě!), kontaktní i přestřelkovou. Škoda proto, že se slušně rozjetý scénář zadrhne nepodloženou starostí o mladého delikventa a hloupou překombinovaností, přičemž i samotná vybíjená předvede své nejlepší v prvních "levelech", dál už se často nadbytečně natahuje zhovadilým nabíháním protivníků po jednom. Jo a Andrea Duro má sice půvabnou tvářičku, ale souboje na tělo a drsňácké pózy jí dvakrát neuvěříte. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Slušná španělská akční řežba, která určitě upoutala mou pozornost. Je však potřeba říci, že přemrštěných situací je tu celá hromada – ale co už. Mrtvých je tu tolik, že se to snad ani nedá spočítat, místy je to i docela brutální, kruté, přehnané, no prostě kurevsky zábavné leč i tak dost hloupé. Hlavní hrdina je asi bratranec Johna Wicka, ty vole – to co oba přežili, to je k neuvěření. Měl ale pěknou ségru, to se musí nechat, taky bych jí klidně šmíroval ve sprše. Ten mladý dealer mě sice sral, ale bez něho bych přišel o několik nezapomenutelných momentů (bitka na hajzlíkách byla super). Hlavní záporák taky pěkně slizké hovado, stejně jako gorila Prcek, co rád zabijí ranou pěstí do srdce. Ztráta času to určitě není, lepší průměr. 60% ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Jsem fanatik, blázen a vášnivej fanda akčních béček v podstatě od kolíbky, proto vyštípnu pouze jediný. Akční film (kor béčko) nepotřebuje žádnou vyšší dívčí, žádnej zábal s názvem IQ ani žádnou extra top logiku. Všeobecně akční film má sloužit pro totální vypnutí palice, pohodlný usednutí do měkkýho s kopytama nahoře, do ruky lahvový a bav se kurva! A tohle vše Xtremo do prdele splňovalo! 90% ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama