Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

David se potácí na hraně kyberpsychózy, ale je odhodlaný zachránit Lucy. Řítí se do města a lidi z Arasaky se chystají nasadit svoji smrtící zbraň. (Netflix)

Recenze (7)

Kimkong 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A ještě více silnějších postav. Více výbuchů. Do toho trochu romantiky a hlavně hodně krve. Ale je to tak zbytečně přehnané až je to špatné. Postavy umírají,  ale je jich tolik. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle už bylo opravdu slabé a nedalo se na to skoro dívat. David byl fajn, ale s každým dalším dílem jsem ho měl méně radši. Co si z toho odnést? Seriál má rozhodně určité poselství. Neměňte svou lidskost a své končetiny za implantáty. To asi seriál řekl dost hlasitě a jasně. Celý seriál si sice pohrává se základními cyberpunskými myšlenkami, ale druhá polovina série byla vyloženě slabá. ()

PetriK12 

všechny recenze uživatele

Zajímavá úchylka CD PROJEKT RED, že v jejich hře a teď i anime, SPOILER: vše musí končit smrtí hlavního hrdiny nebo špatným koncem obecně  .... :D ()

SyL3r 

všechny recenze uživatele

Heartbreaking ... skvelé ukončenie, emotívne a pritom plné akcie. U mňa jeden z top seriálov tento rok, možno aj úplne top :) ()

Reklama

Reklama