Reklama

Reklama

Cyberpunk: Edgerunners

(seriál)
  • Japonsko サイバーパンクエッジランナーズ
Trailer 3

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

V dystopickém světě prolezlém korupcí a plném kybernetických implantátů se nadaný, ale lehkomyslný kluk z ulice snaží stát žoldákem a renegátem v jednom a žít na hraně. (Netflix)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (128)

Muel 

všechny recenze uživatele

| Netflix | Takéto anime z Night City je absolútna lahoda. Hru som hral a strašne som si ju užil, čiže som sa na toto anime od štúdia Trigger tešil veľmi a jo, je to super. Páčili sa mi prepojenia s hrou v podobe rovnakého soundtracku, vizualizácie a celkovo proste cítil som, že som v tom späť. Trhá to kosti a strieka krv všade, ale keď to chce byť emočné, tak to tiež dokáže rovnako dobre. A samotné zakončenie príbehu veľmi kvitujem. Čiže... druhú poprosím! Viac TU. | Hodnotenie: 8/10 | ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Herní Cyberpunk jsem si užil a strávil v něm několik desítek velice zábavných hodin. Tato anime série má ve výsledku přes 3 hodiny ale i přes poutavý začátek mě styl vyprávění a zpracování, úplně nezaujal. Potěší připomenutí herních reálií, díky kterému se spousta hráčů s chutí znovu pustí do hraní ale jako samostatný seriál už Cyberpunk tolik nefunguje i přes fakt, že mají jednotlivé díly, délku sitcomu. ()

Reklama

hEmy_ 

všechny recenze uživatele

Boj o přežití v dystopickém městě, kde o všem rozhodují peníze. První dva díly jsou v mnoha ohledech breath of fresh air a dokážou navnadit na celou sérii. Brzo to ale ustrne v módu bezmyšlenkovitého násilí. Závěr je příliš předvídatelný a i přes epileptické tempo působí utahaně. Na Netflix ale asi pořád dobrý. ()

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele

8/10. Tak tohle bylo mega skvělý a dostal sem přesně co jsem očekával. Svět z prostředí hry Cyberpunk 2077 od vývojářů Zaklínače a jedná se o jednu z nejlepších seriálových adaptací podobně jako Arcane. Má to hrozně super příběh s i když klišé zápletkou furt z toho seriál vydrtil co se dalo, mega dobrá hlavní postava, občas se chová jako kokot, ale budete mu rozumět. Vedlejší postavy dostávají prostoru tolik kolik potřebují a každý je zapamatovatelná. Např. jeho holka Lucy, tak u ní se mi líbilo to její backstory, a vidíte na tom světě jak je krutej a napíču, nebo ta malá holka Rebecca, taková cáklá a ujetá a to se mi na ní líbilo. U postavy Kiwi bych jí dal větší prostor, přišla mi taková neprokreslená. Finále bylo kulervoucí a strašně emotivní, třeba potom i ten konec na měsíci kdy dostala flashbacky. Akce plná rvaček a výbuchů by se dala krájet a po animační stránce to je skvost a Japonci se na tom vyřádili. Co si budem Japonci výborně píšou scénáře a ten začátek skvělě nastíní celou sérii a nakopne příběh a postavy a líbilo se mi na začátku jak se David baví s jeho matkou a řekne jí že chce prásknout se školou a ona mu řekne, že celý život maká na něj aby se měl dobře a takhle se jí zavděčuje. Dále nějak vám nevím ale druhá polovina dost pozvolnila v tempu a nebylo to jako první 2 ep který jsou bezpochyby 10/10. Nemá to ty správný grády a např. Davida sem měl radši jako člověka než robotický hovado. Jelikož je to anime tak originál je Japonština a zde se musím zastat českého dabingu, který je o poznání lepší než Japonština. Netflix má fakt čuch na dobrý dabingy a skvělý dabérsky ansámbl. Ano některým nesedí Japonština tak si dají češtinu nebo angličtinu, ale já viděl 1 ep v japonštině a zbytek v češtině a chtěl jsem jí prostě zkusit. Hlasy mi více sedí k postavám a dávají do toho více energie a ten překlad je boží plný moderních výrazů a českýho humoru a slangu a také v neposlední řadě pochmurný prostředí Night City už jen dodává seriálu tomu tu správnou kyberpunkovou atmošku. Myslím si, že po boku Rodu Draka se bude v tomto roce tento seriál prát o seriál letošního roku NGL. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

V Cyberpunku mám přes sto hodin, takže se nebojím říct, že se mi jeho svět zamlouvá. Ačkoliv nejsem fanoušek anime, byli pro mě Edgerunners jasnou volbou. A volil jsem dobře! David je sympaťák, kterému je snadné fandit. Okolní svět se s ním nemaže a vše graduje do drsného závěru. Je to nefalšovaně romantické, dojemné, samozřejmě akční a hlavně velice zábavné. Dokonce jsem vyměnil starou Johnnyho samuraiku za Davidovu bundu, která původně patřila jeho matce. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (4)

  • Seriál je založen na populární hře „Cyberpunk 2077“ polského studia CD Projekt RED. (UncleMorty)
  • Dorio (Marie Westbrook) je v českém dabingu dabována mužem a označována jako „on“, jedná se nicméně o ženu, byť takříkajíc „namakanou“. (vojtaruzek)
  • V seriálu se objeví několik lokací a postav ze hry „Cyberpunk 2077“, např: postavy Adama Smashera a Wakako, z lokací pak stojí za zmínku podnik Afterlife a Bar u Lizzie. (Axarus)

Související novinky

Cyberpunk 2077 se dočká hrané adaptace

Cyberpunk 2077 se dočká hrané adaptace

05.10.2023

Skvělé zprávy pro fanoušky kyberpunku či sci-fi žánru obecně. Hra Cyberpunk 2077 se totiž oficiálně dočká hrané adaptace. Po úspěšném anime seriálu Cyberpunk: Edgerunners se tak bude jednat o další… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2022

Ke konci roku opět nastal čas na pravidelnou bilanci toho nejlepšího, co na poli kinematografie letos vzniklo. Vybraní uživatelé se v předchozím příspěvku již podělili o svá osobní doporučení na… (více)

Další oslavována hra míří do televize

Další oslavována hra míří do televize

29.06.2020

Cuphead, The Last of Us a Cyberpunk 2077. Tři známé herní série, které se v nadcházejících letech dočkají vlastních seriálů. No a čerstvě se k nim přidala ještě čtvrtá. Seriálovou adaptaci totiž… (více)

Cyberpunk 2077 dostane seriál

Cyberpunk 2077 dostane seriál

26.06.2020

Nadcházející akční RPG Cyberpunk 2077 od tvůrců herního Zaklínače bude mít vlastní seriál. K odhalení došlo při včerejším veřejném streamu o novinkách z chystané hry, která má vyjít letos v listopadu… (více)

Reklama

Reklama