Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Komedie

Oblíbené seriály (10)

Spiderman

Spiderman (1994)

Tohle je prostě nejlepší seriál všech dob! A nikdo mi to nevimluví.! Příběh je vážně perfektní, postavy jsou sympatické a velmi dobré a hudba je neskutečně skvělá. Spiderman je v tomto seriálu úplně perfektní. Za mě 11/10.

Senzační Spider-Man

Senzační Spider-Man (2008)

9,5/10. Jsem velmi spokojen. Tenhle seriál byl prostě perfektní a pro mě se stal mím 3 nejoblíbenějším seriálem. Škoda že není 3 série protože tento seriál by ji fakt potřeboval protože konec byl hodně otevřený. Příběh je perfektní, postavy jsou neuvěřitelně sympatické, hudba je perfektní, akce tu je neskutečně skvělá, animace je perfektní, lokace jsou zájímavé a kamera filmu je fakt super.

Cyberpunk: Edgerunners

Cyberpunk: Edgerunners (2022)

10/10. Tak tohle byla pecka, za mě totální Masterpeace který se pro mě jednoznačně umístil mezi nejoblíbenější seriály které jsem kdy v životě viděl. Přiznám se že sem na konci seriálu brečel protože ten konec je smutný ale taky sakra skvelý. Příběh je perfektní, postavy jsou neuvěřitelně sympatické, hudba je perfektní, akce tu je perfektní, animace je perfektní, lokace jsou zájímavé a kamera filmu je fakt super. Všem doporučuji.

Dokonalý Spiderman

Dokonalý Spiderman (2012)

10/10. Za mě druhý nejlepší Marvel seriál, druhý nejlepší animovaný seriál, druhý nejlepší Spider-Man seriál a druhý nejlepší seriál který jsem kdy viděl. Škoda jen toho že není pátá série, to je velká škoda. Příběh je perfektní, postavy jsou neuvěřitelně sympatické, hudba je skvělá, akce tu je perfektní, animace je perfektní, lokace jsou zájímavé a kamera filmu je fakt super. Jsem zvědav na seriál Marvel Spider-Man.

Yu-Gi-Oh! 5D'S - Hra králů

Yu-Gi-Oh! 5D'S - Hra králů (2008)

Tenhle seriál je prostě pecka. Animace je přímo boží, postavy jsou sympatycké a výborné. Příběh je fantastický a hudba je výborná. Za mě 11/10.

Scream

Scream (2015)

Tenhle seriál je hodně velká zábava. 1 série je velmi dobrá 7,5-8/10. 2 série je přímo výborná 9/10. 3 série je bohužel těsný nadprůměr 5,5/10. Příběh tohoto seriálu je velmi dobrý, povedený a zábavný. Postavy jsou až na 3 sérii sympatické a hudba je výborná. Atmosféra je ve všech seriích výborná. Za mě celej tento seriál 8/10.

Spiderman bez hranic

Spiderman bez hranic (1999)

Jako sorry ale tenhle seriál není tak špatný jak skoro všichni říkají. Příběh tohoto seriálu je dobrý, postavy jsou dobré a dokonce i sympatické a hudba je na vysoké úrovni. Za mě tenhle seriál 7,5/10.

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Tohle je vážně velká prdel. Vtipy jsou vtipné a to úplně všechny. Příběh je velmi dobrý postavy jsou sympatycké a hudba je výborná. Prostředí je velmi dobré. Za mě 10/10.

Star Wars: Klonové války

Star Wars: Klonové války (2008)

9/10. Za mě jde o sakra hodně dobrý Star Wars seriál i když Star Wars sem nikdy moc nemusel a nikdy sem se do něj nezamiloval. Tenhle seriál mohl být perfektní ale bohužel šestá série zklamala a je to jen průměrná série ale ostatní byly výborné nebo i perfektní. Jsem zvědav na Star Wars Rebels.