Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Počas dovolenky v Arizone sa havajské tajné agentky Donna a Nicole nevedomky stanú figúrkami v zločinnom snažení Kanea o znovu získanie nefritového Budhu. V ňom sa ukrýva prístroj, ktorý sa používa v atómových bombách a bol ukradnutý z čínskeho laboratória. (TV Markíza)

Recenze (4)

leonskennedy 

všechny recenze uživatele

Příběh hrůza ,pořád se někam lítá letadlem.Ženský pronásleduje model helikoptéry a bohužel je to dost poznat.Akční agentky jsou spíš k smíchu hlavně když se snaží vypadat v boji profesionálně. ()

vendysek odpad!

všechny recenze uživatele

Zpočátku velice havajská atmosféra, dále dokonce spousta nadupaných svlíkaček, nezkrotného plážového sexu, odzbrojujícího plážového střílení a vesměs príma akce. Patrně nejskvělejší film o kristronovém relé, jaký byl kdy vyroben. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Asi nejslabší film od Sidarisových , všechny atributy, které dělají jejich filmem filmy jsou prostě v tak malé míře, takže zůstane jen ta hloupost hloupého béčka. Jedna hvězdička za Havaj a její přírodu. ()

dainio 

všechny recenze uživatele

Mnoho scén v tomto filmu, patří do zlaté pokladnice nejšílenějších a nejvíc WTF momentů, v historii kinematografie. Např. agentka v zajetí ukradne zbraň padouchovi a míří na něj z metru, bouchačka je ale špatně seřízená, tak ji zkušená špionka před jeho očima rozebere do posledního šroubku a aktér staticky čeká, až ji opětovně smontuje, aby na něj opět mohla mířit. Další perličkou je přestřelka mezi zvláštním vodním plavidlem, kde jsou ozbrojeni dva muži a střílejí po hlavních hrdinech, kteří jsou na pevnině. Projde asi tisíc kulek, ale nikdo nikoho netrefí. Přesto, pře ze všechno, film nenudí. Ať je to hromadou playmate, lehkým dějem a množstvím vtipných scén. Má to své osobité kouzlo. Kouzlo blbosti. ()

Reklama

Reklama