Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osmnáctiletá Sarah (Julia Sarah Stone) je obyčejná dívka, která řeší své problémy. Z neznámých důvodů se za každou cenu vyhýbá kontaktu se svou matkou. Uteče z domova, potuluje se a spí na hřišti. To vše se dalo ještě spolknout, kdyby nebyly opakující se noční můry. Jakmile Sarah usne, začne ji pronásledovat děsivá vize nekonečně vlhké chodby plné dveří, zvláštností, ošklivých těl a blikajících světel. Nejhorší částí toho všeho je však tajemná postava utkaná ze stínů, děsivá silueta se zářícíma očima, která ji pokaždé stojí v cestě. Unavená Sarah se jednoho dne rozhodne přihlásit do experimentální studie spánku. Ale místo odpočinku má ještě více otázek. Ukázalo se, že záměry vědců jsou nejasné, začínají se odvíjet další noční můry a stav teenagera se stále zhoršuje. (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (99)

DJ Rocco iNc 

všechny recenze uživatele

Film zobrazuje "duševný stav" dievčaťa, ktoré je v kóme a prostredníctvom experimentu sa s ňou pokúšajú komunikovať. To trpí bludmi a nočnými morami, ktoré sú dôsledkom kómy. Človek musí, doslova, trpieť, aby prišiel na túto skvelú pointu filmu. Tvorcovia z toho mohli radšej urobiť nejaký sequel Moja sestra je vlkolak. ()

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Atmosférická pomalá záležitost, která se pomalu vrývá pod kůži a děsí. Kdyby jste chtěli udělat z počátku horor, ale měli jste na to málo peněz, tak by to mohlo vypadat asi takhle. Poslední scéna, které je totální mindfuck mi absolutně vůbec nesedla a myslím, že je to zbytečné matení diváka, aby vznikalo spousta dalších otázek. 70% ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Snímek se zdánlivě snaží vybudovat svojí zakladnu na spánkové paralýze. I když mne tento problém svým způsobem děsí i fascinuje zároveň, bohužel si tvůrci pro svoji prezentaci připravili naprosto nevhodný způsob. Tím pádem je značný potenciál filmu odhozený na hromadu nepříliš zajímavého materiálu. Jelikož tomu chybělo něco klíčového, po celou dobu jsem se neuvěřitelně nudil. Navíc, když už to konečně vypadalo, že se to celé rozjíždí, stalo se něco spíše divného než strašidelného ba či dokonce napínavého a vy se v závěru nudíte ještě víc. Nelze upřít celkem originální myšlenka příběhu, avšak provedení mi přišlo otřesné. Chtěl jsem darovat jen jednu hvězdu za originalitu, ale posledních 5 minut přecijen přineslo nějaké ovoce. 39% ()

choze 

všechny recenze uživatele

Noční můra v Elm Street: Indie Edition nebo Za černou duhou 2. A člověk si vzpomene i na Maniaca. Tady je sice děje víc, ale i tak bych to výrazně pokrátil, a vizuál není až taková divočina jako u Panose. Navíc ty neonově nasvícené místnosti s retro monitory už začínají být trochu ohrané. Lovci nočních můr měli potenciál, ale utopilo se to v indie moodu. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Zase budu dělat vlny, ale já jsem prostě čekala, že se z toho vytříská ještě mnohem víc. Snové sekvence jsou sice krásně hororově provedené, atmosféru to zajisté má, s vizuálem si vyhráli, ale například nejsem fanoušek toho hudebního doprovodu, hlavní herečka mi nesedla, ke konci mi to přišlo už fakt zdlouhavé, což bylo asi nejvíc na škodu, no a ta pointa... Spánkovou paralýzu mívám celkem často, proto si myslím, že to mohlo na tom prolínání s realitou ještě trochu víc zapracovat a ne pořád dokola opakovat ty stejné snové scény. Za mě to bylo málo. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama