Reklama

Reklama

Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda

  • USA Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Lloyd Christmas a Harry Dunne se seznámili hned první školní den. Bok po boku od té doby čelí nástrahám školního systému a života vůbec. Brzy se však budou muset postavit většímu nepříteli, než jakým je jim vzdělání. Ředitel školy Collins a jeho přítelkyně Hellerová chtějí Harryho s Lloydem zneužít, aby na jejich úkor získali grant ve výši 100 000 dolarů na otevření speciální třídy. Jenže přechytračit blbého a blbějšího je úkol i nad síly zasloužilého a mazaného ředitele. Obzvlášť když se na jejich stranu postaví půvabná reportérka školního časopisu Jessica Matthewsová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (244)

solskjaer 

všechny recenze uživatele

Špatný pokus o pokračování perfektní komedie. Tvůrcům nepomohli ani podobné účesy a vizuálně podobní herci. Co ale odsuzuji nejvíce je naprostá scénářová nicota. Scénář je bezduchý a dialogy stojí a padají na holých vycucaných rádoby vtipných větách. Prostě všechno špatně. Toto pokračování nemělo vzniknout. ()

lokol 

všechny recenze uživatele

strasne blbe....tento film sa chcel strasne podobat na svojho predchodcu..ale okrem ucesov to bolo cele na hovno....a co sa tyka majitela domu...ja rozoznam cokoladu od hovna....takze cele to bolo blbe...este aj s tymi zmrznutymi jazykmi sa im to nepodarilo...povodne ked som o tom pocul cakal som nieco vtipne...nieco na sty lblby a blbsi...ale ak boli v careyovke blbe herecke vykony...tak potom co tuto? podla mna niektori pri hodnoteni neviem co beru do uvahy....vlastne ani neviem preco je hodnotenie take ake je... ()

Reklama

Bauer odpad!

všechny recenze uživatele

No tak tohle to je příšernost , nechutnost a totalní debilita!!!!! Neuvěřitelný!!!!Kdo neuvidí neuvěří.Na to jak sem se válel smichy u Blbý a blbější , tak u toho to filmu sem se 4 krát pousmál.Neuvěřitelně dementní snénář , příšerný herecký výkony.Kde proboha vyhrabali představitele Harryho a Llyoda??Nejspíš v krámě s dementama! .Nechci to vidět a ani o tom slyšet už nikdy v životě!! ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Ředitel Collins systematicky okrádá školu a chce získat stotisícový grant podmíněný založením zvláštní třídy, aby si mohl se svačinářkou Hellerovou koupit bydlení na pláži Waikiki. Harry s Lloydem jsou tedy zařazeni do zvláštní třídy. Od inspektora se dozví, že přijede sám zakladatel grantu, aby mu předal šek. A milý Harry s Lloydem překazí plány arogantnímu řediteli, a ještě se tak trochu zamilují do jedné slečny. Pobavil jsem se, ale zase ne nějak královsky, ale gagů je na skladě hodně a bylo poměrně z čeho vybírat. Navíc, Eric Christian Olsen a Derek Richardson jsou svým předlohám z předchozího filmu podobní a jejich mladší vydání Harryho a Lloyda táhne film velmi spolehlivě. ()

Fifipek odpad!

všechny recenze uživatele

Na tuto komedii jsem se dlouho tesil, protoze jednicka me v podani Jima Carreyho prisla temer genialni. Me rozcarovani pri sledovani druheho dilu bylo neskutecne, minuty ubihaly a stale cekal, kdy se konecne zasmeju. Ano herci delaly grimasy, ale slova ktera jim vnutil scenar do ust ne ne nejaky vtip vyloudit. Nastesti 85 minut dlouha stopaz je presne akorat, nez se vam definitivne zacne chtit spat. Jednoznacne odpad!, neco tak nevtipneho a trapneho natocit bych se opravdu stydel, nechapu jestli se tomuhle nekdo zasmeje, mozna totalne zhulenej, ale to bych se smal i reklame. Doporucuji vyhnout se obloukem!!! ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Mnoho mladých herců v tomto filmu, jsou velkými fanoušky původní komedie Blbý a Blbější. (Pumiiix)
  • Během závěrečných titulků vpravo na obrazovce běží nepovedené scény z natáčení. (ČSFD)
  • Film se natáčel v Mariette, v Buckhead a v Atlantě v Georgii a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama