Reklama

Reklama

Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda

  • USA Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Lloyd Christmas a Harry Dunne se seznámili hned první školní den. Bok po boku od té doby čelí nástrahám školního systému a života vůbec. Brzy se však budou muset postavit většímu nepříteli, než jakým je jim vzdělání. Ředitel školy Collins a jeho přítelkyně Hellerová chtějí Harryho s Lloydem zneužít, aby na jejich úkor získali grant ve výši 100 000 dolarů na otevření speciální třídy. Jenže přechytračit blbého a blbějšího je úkol i nad síly zasloužilého a mazaného ředitele. Obzvlášť když se na jejich stranu postaví půvabná reportérka školního časopisu Jessica Matthewsová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (244)

Marty_cz 

všechny recenze uživatele

Točit druhý díl, který se odehrává před tím prvním, musí být neuvěřitelně složitá záležitost. Ale v komediích to zjevně tolik neplatí, jelikož většinou děj není složitý a rychle plyne dál, pokud tam vůbec je. Autoři si s tím poradili dobře, pochopitelně předchozí díl byl lepší, jelikož byl vtipnější a určitě to bez Jima Carreyho nebylo to pravé ořechové. Každopádně i tak z toho vyšel docela povedený a zábavný kousek. Přišlo mi, že si zde ty hlavní prohodili role a teď byl větší m idiotem ten druhý. Jinak určitě tyhle filmy si nechám jednou za čas líbit a když jich nebude moc svět se nezboří, ale když jich bude víc, tak svět taky neshnije. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Ještě se ptáte proč netočit pokračování úspěšných titulů, které mají s původním snímkem společných jen několik slov ve svém názvu? Toaletně parazitující prequel Carreyho průlomových let je opravdu „blbý a místy ještě blbější“!!!!! Ale abych nebyl jenom zlý…….Olsenovo ztvárnění mladého Carreyho je celkem věrným představením. ()

Reklama

lucijelucije odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám ráda takovéto rádoby pokračování něčeho, o čem dotyčný nemá ani páru..Mám pocit jakoby ani T. Miller absolutně nepochopil o co Farrellům vlastně šlo..Blbý a blbější je kultovní komedie, kde J. Carrey a J. Daniels tvoří tým, jsou to parťáci. Role Lioyda a Harryho je pro ně jako stvořená, jejich příběh je silný a účelový.Jejich role nespočívala jenom v přiblblých grimasách a triviálních dialozích..nemají ze sebe dělat jen idioty. Jejich humoru se má člověk zasmát, ne se kroutit za hlavu, a připadat si trapně. Nepovedené, lehkovážné..beru to jako ubohou parodii na bláznivou komedii.Jde to vůbec??V tomhle případě asi jo. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Prepáčte, že meškám, ale v noci ma niekto priviazal k posteli a ostrihal mi vlasy.“ BLBÝ A BLBŠÍ vždy bola výborná „geniálne debilná“ komédia (80%) a jej nevydarený prequel to len spätne potvrdzuje. Je pravda, že dvaja mladí herci sa pekelne podobajú na mladšie klony podľa nočníka ostrihaného Jima Carreyho a dlhovlasého Jeffa Danielsa. Tiež je pravda, že podporné roličky sú slušne obsadené (Eugene „Jimov otec“ Levy, Shia LaBeouf ako prezliekací úchyl, Luis Guzmán ako školník). Ale to je asi tak všetko. Hoci sa snímka, ako sa na každé správne „pred-kračovanie“ patrí, snaží ponúkať zopár nenápadných odkazov (záverečná scéna so sexy kočkami), najlepšie scény väčšinou súvisia s tým, že niekto zamaže celú kúpelňu roztopenou čokoládou a majiteľ domu si myslí, že sú to hovná. Nič proti, teoreticky to JE vtipné, ale zďaleka to nemá ani na najslabšie scénky z BLBÉHO A BLBŠIEHO. ()

vorry 

všechny recenze uživatele

Tak na jedničku to zdaleka nemá, ale je zde pár výborných scének. Např. jak obá pijí ledovou tříšť a mrzne jim při tom xicht. Nebo jak Harry rozpatlá čokoládu po celý koupelně a pak tam přijde pád domu a říká: "Je to tu celý posraný....., všechno je od hoven, .... posral mi celý dům,... " :DDDDDDDDD Mazec. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Během závěrečných titulků vpravo na obrazovce běží nepovedené scény z natáčení. (ČSFD)
  • Děj filmu se odehrává v roce 1986. (ČSFD)
  • Mnoho mladých herců v tomto filmu, jsou velkými fanoušky původní komedie Blbý a Blbější. (Pumiiix)

Reklama

Reklama