Reklama

Reklama

Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda

  • USA Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Lloyd Christmas a Harry Dunne se seznámili hned první školní den. Bok po boku od té doby čelí nástrahám školního systému a života vůbec. Brzy se však budou muset postavit většímu nepříteli, než jakým je jim vzdělání. Ředitel školy Collins a jeho přítelkyně Hellerová chtějí Harryho s Lloydem zneužít, aby na jejich úkor získali grant ve výši 100 000 dolarů na otevření speciální třídy. Jenže přechytračit blbého a blbějšího je úkol i nad síly zasloužilého a mazaného ředitele. Obzvlášť když se na jejich stranu postaví půvabná reportérka školního časopisu Jessica Matthewsová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (244)

Fifipek odpad!

všechny recenze uživatele

Na tuto komedii jsem se dlouho tesil, protoze jednicka me v podani Jima Carreyho prisla temer genialni. Me rozcarovani pri sledovani druheho dilu bylo neskutecne, minuty ubihaly a stale cekal, kdy se konecne zasmeju. Ano herci delaly grimasy, ale slova ktera jim vnutil scenar do ust ne ne nejaky vtip vyloudit. Nastesti 85 minut dlouha stopaz je presne akorat, nez se vam definitivne zacne chtit spat. Jednoznacne odpad!, neco tak nevtipneho a trapneho natocit bych se opravdu stydel, nechapu jestli se tomuhle nekdo zasmeje, mozna totalne zhulenej, ale to bych se smal i reklame. Doporucuji vyhnout se obloukem!!! ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je totálně dementní, vymaštěnej, ubohej film, jenže já se stejně ukrutně bavil. Harry s Lloydem dokážou vykouzlit neskutečný situace a hlavně některý jsou nezapomenutelný, ale zase na druhou stranu, ostatní výplň filmu je už na hodně nízký úrovni a když zrovna Harry s Lloydem nic nevyváděj tak je to docela nudící. Taky je v některých scénách dost cítit krádež dobrých fórků z Blbý a blbější a možná je hlavní dvojice až trokšu moc retardovaná, ale co, bavil jsem se skvěle, tak proč nedat 4* ()

Reklama

Bat55 

všechny recenze uživatele

Troy Miller nám ukázal ako má vypadať stupidný ba až nechutný film.Scenár akoby písal človek,ktorý to v hlave nemá v poriadku.Dvaja hlavný hrdinovia Harry a LIoyd sú naozajstní magori a pripomínajú mi nejaké opice z pralesa.Sú postihnutí to áno,ale toto je už moc.Potom trapné scény s Jessicou a Harrym alebo LIoydom.Pre mňa vrchol blbosti.Záleží ako sa na to človek pozerá,já som to bral ako úplnú vygumovanú debilitu a abraka dabra,celkom to ušlo./30%/ ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Na tento film som bol zvedavý. Pôvodný film mám veľmi rád a videl som ho nespočetne krát. Dosť som pochyboval, že neznámi mladí herci prekonajú, alebo sa aspoň vyrovnajú fantastickému Carreymu s Danielsom. Moje pochybnosti sa naplnili. Nesympatickí herci, blbé a niekedy ešte blbšie vtipy, ktoré ma veľmi nerozosmiali. Česť výnimkám. Škoda, že filmári nevyťažil z dobrého nápadu trochu viac. ()

johhny007 

všechny recenze uživatele

Neřekl bych , že je to totální odpad! je pravda , že to na první díl nemá ani náhodou , ale podle mě normální film , který neurazí ani nenadchne takový težší průměr určitě kdyby tohle natočila dvojka z prvního dílu tak to má i něco víc do sebe a možná , že to tu má tak malé hodnocení jen proto , že někteří hodnotí ikdyž neviděli. Já jsem u toho dělal hromadu dalších věci a to jako Battlefield 3 , internet a dost často sem bylo mimo , ale doopravdy si myslím , že sem viděl mnohem horší filmy , které vůbec nejsou v top nejhorších , ale co ? Klidně bych se na tohle podíval znova , ikdyž někdy kdy by v televizi nešlo nic co by se mi nějak příčilo , ale určitě si to nebudu vyhledávat a sledovat kde to zrovna dávají 50% ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Děj filmu se odehrává v roce 1986. (ČSFD)
  • Během závěrečných titulků vpravo na obrazovce běží nepovedené scény z natáčení. (ČSFD)
  • Film se natáčel v Mariette, v Buckhead a v Atlantě v Georgii a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama