Reklama

Reklama

Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda

  • USA Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lloyd Christmas a Harry Dunne se seznámili hned první školní den. Bok po boku od té doby čelí nástrahám školního systému a života vůbec. Brzy se však budou muset postavit většímu nepříteli, než jakým je jim vzdělání. Ředitel školy Collins a jeho přítelkyně Hellerová chtějí Harryho s Lloydem zneužít, aby na jejich úkor získali grant ve výši 100 000 dolarů na otevření speciální třídy. Jenže přechytračit blbého a blbějšího je úkol i nad síly zasloužilého a mazaného ředitele. Obzvlášť když se na jejich stranu postaví půvabná reportérka školního časopisu Jessica Matthewsová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (244)

Smileface 

všechny recenze uživatele

Naprostá zoufalost. Za celý film jsem se jen jednou pousmál a to je na pokračování Blbý a blbější hodně málo. Herci ve vedlejších úlohách působí až amaterským dojmem.Jake a Lloyde sice vypadají tak trochu jako z prvního dílu, ale to je asi tak vše. Děj je ještě víc o ničem než ve většině podobných komedií a nuda vás užírá od hlavy až k patě po celých 85(naštěstí tak málo) minut. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Prepáčte, že meškám, ale v noci ma niekto priviazal k posteli a ostrihal mi vlasy.“ BLBÝ A BLBŠÍ vždy bola výborná „geniálne debilná“ komédia (80%) a jej nevydarený prequel to len spätne potvrdzuje. Je pravda, že dvaja mladí herci sa pekelne podobajú na mladšie klony podľa nočníka ostrihaného Jima Carreyho a dlhovlasého Jeffa Danielsa. Tiež je pravda, že podporné roličky sú slušne obsadené (Eugene „Jimov otec“ Levy, Shia LaBeouf ako prezliekací úchyl, Luis Guzmán ako školník). Ale to je asi tak všetko. Hoci sa snímka, ako sa na každé správne „pred-kračovanie“ patrí, snaží ponúkať zopár nenápadných odkazov (záverečná scéna so sexy kočkami), najlepšie scény väčšinou súvisia s tým, že niekto zamaže celú kúpelňu roztopenou čokoládou a majiteľ domu si myslí, že sú to hovná. Nič proti, teoreticky to JE vtipné, ale zďaleka to nemá ani na najslabšie scénky z BLBÉHO A BLBŠIEHO. ()

Reklama

WolfR 

všechny recenze uživatele

Bláznivá komedie Blbý a blbější se dočkala prequelu. Ten, ale neměl nikdy vzniknout! Skvělou dvojku Carrey a Daniels nahradili nějací dva mladší, nevýrazní a nevtipní herci. Příběh o tom jak se Harry a Lloyd seznámili v pojetí tohoto filmu se mi nezamlouvá a připadá mi neuvěřitelně blbý a nevtipný! Vím, že to je film o tom jak se seznámili dva blbci, ale to neznamená, že musejí být v tom filmu blbci všichni. 1 hvězda. PS: Asi nejhorší role Eugena Levyho. ()

Attta odpad!

všechny recenze uživatele

Vyloženě trapná zálažitost. Asi něco jako kdyby nějaký střelený a primitivnější puberťák napsal na papír svoje představy a pak je zfilmoval. Hodně uživatelů zde píše, že to bylo nechutné, ale s tím tak plně nesouhlasím. A i kdyby tento film nechutný byl, nemyslím si, že to je ten důvod proč bych snižoval hodnocení na opad. Film je prostě jednoduše trapný. ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Toľko "sr**iek" by ste nenašli široko ďaleko. Aby základ "vtipných momentov" závisel od objemu nákladu v gatiach... Ďalej, pri pár podarenejších scénach nasledovali tie najtrápnejšie filmové dialógové prehovory. Slabučká je aj téma. Mám na mysli práve dejovú líniu, ktorá narozdiel od jednotky (ktorú nerád spájam s týmto výplodom katastrofi) postráda akúkoľvek šťavu. A pritom mohlo z toho vzniknúť aj podarené béčko... no nevadí, aj horšie veci sa stávajú. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Během závěrečných titulků vpravo na obrazovce běží nepovedené scény z natáčení. (ČSFD)
  • Mnoho mladých herců v tomto filmu, jsou velkými fanoušky původní komedie Blbý a Blbější. (Pumiiix)
  • Děj filmu se odehrává v roce 1986. (ČSFD)

Reklama

Reklama