Reklama

Reklama

Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda

  • USA Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Lloyd Christmas a Harry Dunne se seznámili hned první školní den. Bok po boku od té doby čelí nástrahám školního systému a života vůbec. Brzy se však budou muset postavit většímu nepříteli, než jakým je jim vzdělání. Ředitel školy Collins a jeho přítelkyně Hellerová chtějí Harryho s Lloydem zneužít, aby na jejich úkor získali grant ve výši 100 000 dolarů na otevření speciální třídy. Jenže přechytračit blbého a blbějšího je úkol i nad síly zasloužilého a mazaného ředitele. Obzvlášť když se na jejich stranu postaví půvabná reportérka školního časopisu Jessica Matthewsová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (244)

Martin_W 

všechny recenze uživatele

První díl jsem (zatím) neviděl, ale bylo mi řečeno, že na něj tenhle nenavazuje, takže proč se na něj nepodívat když hraje v televizi.. Přihlouplá komedie, patřící pouze pro televize jako je Nova. Vyloženě špatná není, párkrát jsem se zasmál, ale celkově není film ničím zajímavý. Čekám že 1. díl bude mnohem lepší. 29% ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Bláznivá komedie Blbý a blbější se dočkala prequelu. Ten, ale neměl nikdy vzniknout! Skvělou dvojku Carrey a Daniels nahradili nějací dva mladší, nevýrazní a nevtipní herci. Příběh o tom jak se Harry a Lloyd seznámili v pojetí tohoto filmu se mi nezamlouvá a připadá mi neuvěřitelně blbý a nevtipný! Vím, že to je film o tom jak se seznámili dva blbci, ale to neznamená, že musejí být v tom filmu blbci všichni. 1 hvězda. PS: Asi nejhorší role Eugena Levyho. ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Táto komédia veľmi nevyšla. V pokračovaní som čakal opäť starých známych, no títo noví boli herecky horší. Scenár tiež nevyšiel a nebol vo všetkom múdry. Opäť v mnohom trápne a nechutné, no poznám horšie komédie a horšie filmy, tu sa dá miestami aj pobaviť a odpad by bol preto až veľmi krutý, snažili sa. ()

Hejsa odpad!

všechny recenze uživatele

Klasický příklad toho, jak někdo chce na jménu kdysi úspěšné komedie s Carreym a Danielsem vydělat nějakej ten dolar.Musím se přiznat,že co se komedíí týče,považuji se za nenáročného diváka,kterého většinou pobaví leckterý forek.Nicméně režisér téhle dementnosti nam serviruje takovou sra*ku,ze mi z toho sly panenky kolem.Jestli nekdy u filmu kontrolujete čas,tak si dobře seřidte hodinky,protože zde se vam to bude stavat setsakramentsky často. Vtipy teto "komedie" se vam budou rozkládat jako střepina v hlavě.UAAAAA,děs,běs. Zkuste se tomu vyhnout a zbytku, kterému se to nepovedlo,doporučuju něco silnějšího... ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Pitomá jednička je v porovnání s týmhle prequelem film nezměrných kvalit. Není to úplně odpad, hodně scén se celkem povedlo a Eric Christian Olsen je mladý Jim jak vyšitý, ale šem musí být jasné, že to kvalit celkem fajn jedničky nebude dosahovat. S přehledem nejlepší scény jsou s otcem Jessicy, ať už u nich v koupelně nebo při závěrečném pomrknutí, u obou jsem se upřímně zasmál, jenže zbytek stojí fakt za starou belu. Harry a Lloyd se potkají na začátku sedmé minuty tak, že do sebe vrazí. Tím by příběh mohl být vyřešený a film tak měl skončit, já bych dal 2* za ucházející úvod a neviděl zbytek...PS - Mladej Shia vypadá skoro stejně jako současnej Shia :)) ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Během závěrečných titulků vpravo na obrazovce běží nepovedené scény z natáčení. (ČSFD)
  • Mnoho mladých herců v tomto filmu, jsou velkými fanoušky původní komedie Blbý a Blbější. (Pumiiix)

Reklama

Reklama