Reklama

Reklama

Chemical Hearts

  • USA Our Chemical Hearts
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (21)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Základ príbehu bol výborný. Tajuplná Grace a hanblivý Henry boli zaujímavá dvojica, a pekne to medzi nimi iskrilo. Potom sa dej postupne rozbalil, tajomstvá z minulosti postupne vystupovali na povrch, a trauma sa napokon prejavila až príliš mentálnym spôsobom. To všetko hnalo film dopredu, ale mám taký pocit, že v určitom momente zostal dej v akomsi mŕtvom bode a vyústenie bolo napokon pomerne divné (a v podstate nečakané). Miestami to bolo dosť chladné (najmä z Gracinej strany). Feeling z celého filmu však zostal napriek viacerým pozitívam priemerný, a nebyť vcelku vydarených dialógov, tak by som tomu praskol asi len 2*. Vďaka dialógom a symbolike je to napokon aspoň za 3*. ()

Marcus_Aurel 

všechny recenze uživatele

Lidmi dosti neznámý film, který by ale zasluhoval z mé strany, více pozornosti už z hlediska pro lidi, kteří chtějí objevit lásku z více hledisek. Můžeme zde sledovat, jak láska dokáže býti silná když doopravdy milujeme. Jak je známo, při omámení láskou dokážeme udělat věci, které bychom za čisté hlavy neudělali. Taky zde můžeme vidět dobře znázornění zmítání touhou ale i že někdy něco není tak, jak to vypadá. Doporučoval bych lidem, kteří se trápí se zlomeným srdcem. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Tragické, ukulhané a nakoniec aj ukričané. Chémia medzi párom takmer žiadna a neviem, kde sa Lili Reinhart naučila pajdať, možno to odkukala od Kolíkovej, ale neveril som jej to (rovnako ako spomínanej krásavici, ktorá by mala celý život nosiť povinne rúško). A neveril som ani celému tomu príbehu, vôbec to nevzbudilo emócie. A samozrejme prišla aj ďalšia päsť na oko, úplne zbytočná linka s lesbami, ktoré keby tam neboli, nič sa nezmení, nikto by si to ani nevšimol, film by bol presne takým, akým je teraz. Tá umelá tlačenka politickej hyperkorektnosti je už fakt viac než rušivá. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

"Love is just a chemical reaction that comes ang goes. And here's the good news. So is heartbreak." ________ Z hlediska námětu jde o relativně klasickou teenage romanci, jenže z hlediska formálního zpracování jsou 'Chemical Hearts' subtilním melodramatem, který perfektně pojímá motiv o ambivalenci adolescentních let. Velmi věrohodně totiž vyobrazuje mládí jako nesmírně sentimentální a přesto skličující životní období, které člověka svírá v oné ambivalentní fázi mezi dětstvím a diskomfortem dospělosti, kdy člověk navazuje první vztahy, a v těle zažívá intenzivní chemickou reakci jménem láska, jíž se snaží opětovat..... Každopádně v rámci žánrový kvality jsou 'Chemical Hearts' v poslední půlhodině příliš kýčovitý a klišovitý, ale na 4* to jakžtakž ujde. Objektivně určitě nejde o špatný film – ostatně to dokazuje tahle videomontáž, a místní hodnocení 58% je doopravdy mimo mísu – ale jsem veskrze rád, že jsem mu dal šanci. Jen bych chtěl upozornit, že jde o snímek natolik intimní a melancholický, že vám radím se na něj podívat ideálně o samotě. ()

sadsammy 

všechny recenze uživatele

Moc jsem se těšila na tenhle film a splnil všechna má očekávání. Lili je naprosto úžasná a je vidět jak jeji herecký výkon od Riverdale jde jen nahoru. Příběh velice zajímavý, teenegerský netypický film. Sice je tady celkem obyčejná situace, ale scenáristé na tom strašně makali a velmi vidět jejich kvalitnou práci, dali do toho všechno, co jen mohli. Poslední dobu vychází spousta filmů o dospívání a typických problémech mladí, a co třeba já na tomhle nejvíc obdivuji, že tyhle kvalitní filmy, jako Chemical Hearts ukazují, že to je zcela normální cítit se extremně příšerné když zažíváš ztrátu blízké osoby a hlavně jak se s tím srovnat, nebo že problémy mezi mladší a starší generaci byly vždycky a budou, jen by lidé měli nějak respektovat každého. Mě to přijde jako že ted v dnešní době filmy ukazují, že jakekoliv cit je zcela normální, cítit se nejenom dobré a pozitivné je také docela v pohodě a dá se to všechno přežit a zvládnout. My jsme jenom lidé a všechno se stává. No a hlavně to dát do tak krasného příběhu jak tenhle a bude určitě mít úspěch. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama