Reklama

Reklama

Máša a medvěd: Mášiny písničky

  • Rusko Maša i Medveď: Mašiny pesenki (více)
Trailer 3
Animovaný / Rodinný
Rusko, 2020, 88 min (Televizní verze: 13x7 min)

VOD (1)

Obsahy(1)

Okouzlující animované příběhy nerozlučné dvojice, která si získala srdce dětí i dospělých na celém světě. A tentokrát s pořádnou porcí písniček! Máša je zvědavé, chytré a neposedné děvčátko, které žije ve staré železniční stanici v lese. Její nejlepší kamarád je dobrosrdečný medvěd, který dříve býval cirkusovým artistou. Máša miluje dobrodružství a objevování světa a je doslova magnet na potíže. Takže starostlivý medvěd mívá většinou plné packy práce, aby její lumpárny napravoval. Ve 13 příbězích se s malou nezbedou a trpělivým chlupáčem vydáme do slunné Itálie, zažijeme karnevalové rytmy či objevíme kouzlo Paříže. Díky Máše a jejím kamarádům se spolu s ní staneme šerifem na Divokém západě i Robinem Hoodem v anglických lesích. Ale hlavně s nimi zažijeme spoustu dobrodružství, vyvedeme nespočet lumpáren a zazpíváme si. (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (7)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ruský originál som nepočul, ale ten český dabing, teda spev, nestál za veľa. Máša tu prespieva všetko od talianskej opery, Wagnera až po Kankán a východné piesne. Nejakú extra zaujímavú dejovú líniu, ktorá by deti upútala to podľa mňa nemá. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Pri tomto hodnotení sa trošku snažím nájsť balans medzi preferenciami viacerých cieľových skupín. Na jednej strane pre malé deti je Máša a medveď doslova požehnaním a vykúpením z nudy, nakoľko je to hravé, farebné s veľmi peknými animáciami. Na strane druhej dospelák sa pritom skôr unudí a v zásade ho tam nemá fakt čo zaujať. Aspoň že o deti je postarané. 45 % ()

Reklama

Kadas97 

všechny recenze uživatele

..nehodnotím tento film z môjho pohľadu, ale na základe toho čo sa v kine deje. Moju trojročnú dcérku to vôbec nebaví a v polke filmu si spieva svoje pesničky a je peklo ju udržať na mieste. Ostatní rodičia to v priebehu filmu vzdali a s deckami odišli z premietania. Počas japonskej a čínskej pesničky veľa detí plakalo lebo sa báli transformera a čínskeho draka (moja malá sa chvalabohu nebojí ani Xenomorpha). Doteraz sa nikto na tomto ruskom fiasku nezasmial. Tých 86% chápem tak, že si prorusky zmýšľajúci kpt. D. založil 1000 účtov na tejto databáze a vyšpičkoval túto vtákovinu. 1 z 10 P.S. Ešte stále to neskončilo. ()

charles3 

všechny recenze uživatele

...aneb Máša rádoby vtipně przní "typické" písničky různých zemí a národů světa. Originalitu těchto pospojovaných "večerníčků" doceníte teprve při závěrečných titulcích. Jde o prostý "slepenec" titulků od jednotlivých dílů, takže se tam mj. asi 8x dozvíte, kdo namluvil Mášu, kdo medvěda a kdo je režisérem českého znění. Nevěřil bych, že něco takového výrobci a distributorovi projde, a ještě k tomu do kin... ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama