Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajný homosexuál a obchodník Adrien musí dát dohromady plán, jak přesvědčit svého šéfa, že je heterák, a utajit před ním svůj skrytý život travestity v gay baru. (Netflix)

Recenze (14)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Další francouzský film s českým dabingem a i když je mu už 19 let, tak mu nic neubírá na příjemně stráveném podívání, okořeněném, jak už tady někdo napsal, šarmem téměř nebývalým a dle mého názoru i výbornými hereckými výkony. A navíc, na nic si příběh nehraje, nemoralizuje, bere věci tak, jako jsou, a to je jeho velká výhoda … 7988 ()

thommas 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá komedie na pohodové odpoledne opepřená magickou Fanny Ardant, která svou úchvatnou a doufejme že i přirozenou ženskostí mezi těmi všemi vykroucenými homosexuály působí jako balzám na nepokřivenou duši. Mohla to být zábava v odkazu Klece bláznů, ale Pédale Douce si místy bohužel až moc hraje na citové drama. "A teď se půjdu schovat a kdo mě najde, tomu něco dám. A kdyby mě někdo nemohl najít, budu za dveřma." ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Hrozná blbost, u které se lze podivovat snad jen nesmyslně vysokému hodnocení tady. Začátek byl při tom docela slibný, jenomže pak šel scénárista na dovolenou a už jsme se jen točili na mejdlech a poslouchali, který dabér hodí víc vyteplený hlas. Zásadní problém téhle nevtipné komedie je v tom, že po základním náčrtu námětu "musíme zatajit před šéfem, že jsem gay" a obligátní scéně s nafingovanou manželkou už se vůbec nic neděje a jenom všichni žvejkaj nesmyslný dialogy. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

lehce nadprůměrná komedie z homosexuálního prostředí. Mělo to dobrý rozjezd, časem chvilkami nudí. Ale příjemné zpestření na jeden letní večer - hlavně se tam chovají postavy docela přirozeně. [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

katakomb 

všechny recenze uživatele

Rozhodně povedená komedie. Místy možná moc překombionvaná a občas trochu zbytečně moc glamour a přihřátá, nicméně je to svěží a s nadhledem pobaví nejen na účet homosexuálů, ale i heterosexuálů. Určitě stojí za to vidět tenhle lgbtq film, který není opředený tíhou coming outu. Připomínalo mi to místy stejně skvělou Priscillu, královnu pouště. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama