Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Merwyn uzavře pochybné spojenectví, aby mohla naplnit úmysly, které má s elfy. V Xin’trei se rozpoutá bitva. Éile najde správná slova a Fjallovi se věci vymknou z rukou. (Netflix)

Recenze (11)

psychoJoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přiznávám, že tenhle díl byl klišoidní rychloprůlet, ale proč ne? Já fakt nepotřebuju furt překvapovat něčím novým - a už vůbec ne něčím fakt hodně hodně špatným - ale spíš oceňuji jistou originalitu zapojení a propojení těch klišé scén a hlavně dodržení SMYSLUPLNOSTI. A pokrevní pouto skončilo právě smysluplně. Jediné, co zůstává nejasné, je zapojení Marigolda - ale na druhou stranu to není nijak podstatné pro příběh, který zde skončil. Jasně… bylo to poměrně jednoduché, dobro zvítězilo nad zlem sice nějak moc rychle, ale ať už pomalu s námahou nebo bez - dávalo to smysl. A za to neuvěřitelně tvůrcům děkuju! ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Držte si kozy, protože nezapamatovatelná dvojka čarodějů nám neuklohnila klasického zaklínače, ale spíše Hulka mixnutého s Frankesteinovým monstrem, kterým krom bestií metajících blesky z křídel rozbíjí hlavy i svým spolubojovníkům (těm to ale nic moc neudělá) a roztrhá Dylana Morana, kterého jsem si všiml až v tomto díle, a přínos a existence jeho postavy v sérii je mi záhadou. Vyvrcholení skrze souboje s postavami je opět spíše úsměvné, hlavně tím, jak špatné je. Z Eredina se z nějakého důvodu (nevysvětleno) stane vůdce Divokého honu. Né, existence této série finále už neospravedlnilo. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

“Tvé lůno nechť zčerná”… jak rasistické. Ale v tomto světě tabulek zajisté možné. Od pasu dolů čokoláda, od pasu nahoru běloba. Asi tak po pěti minutách přišel LOL facan díky castingu (prostě maskování ve zbroji dokonalé). O pár minut později se začalo krákorat… Žluté oči také nebudí nějakou extra pozornost. Ty všechny idiocie nahuštěné do několika málo minut děje jsou doslova nekoukatelné. A to byla teprve 1/4 pryč. Dokonce i nejočekávanější souboj je natočen tak debilně, že jsem se i při tom nudil! Ale plamenné debaty si vychutnal scénář bez přerušení. Pozn.: nožem do břicha to už dnes taky není co bývalo… ()

liskam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mno, tak ten konec mi teda moc nesednul. A to ně to celé bavilo. Ale, jak se říká... Přestože "kapela" nebyla z nejpočetnějších. . . . harmonikář i dirigent zjevně dělali co mohli. Škoda 40% 2* ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je ostuda seriálového Zaklínače a za toto by měl Netflix okamžitě odevzdat práva. Nedalo se na to dívat, scénář psal úplně nějaký blázen. Seriálu jsem nevěřil absolutně nic (vztahy, zápletku, motivaci apod.) a vlastně nejlepší na tom byla ta závěrečná Marigoldova píseň. Za to také dávám dvě hvězdy. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • V této epizodě je v závěrečných titulcích k vidění krátká mezititulková scéna. (Rominator)

Reklama

Reklama