Reklama

Reklama

Kovboj Bebop: Lovec odměn

(seriál)
  • Japonsko Cowboy Bebop (více)
Trailer 2
Japonsko, (1998–1999), 10 h 24 min (Minutáž: 24 min)

Kamera:

Jóiči Ógami

Hudba:

Jóko Kanno

Hrají:

Kóiči Jamadera, Unšó Išizuka, Megumi Hajašibara, Norio Wakamoto, Akio Ócuka, Acuko Tanaka, Iššin Čiba, Maaja Sakamoto, Mika Doi, Šigeru Čiba, Šin'ičiró Miki (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(26)

Bývalý nájemný vrah, bývalý polda, podvodnice, hacker a datový pes tvoří nesourodou partu lovců odměn, která pročesává vesmír a má věčně hluboko do kapsy. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (158)

klerik 

všechny recenze uživatele

Skvelé. Jednoduché a pri tom to skvelo pracuje s náladou a atmosférou. Akcie dravé, hudba výnimočná - aj preto, že je to v štýle westernu sa to podobá skvelému FIREFLY. Niektoré zápletky nie sú vysvetlené doslovne, ale možno práve pre to domýšlanie, sa mi to páči ešet viac. Pre neskorší a podobný DEVIL MAE CRY mám slabosť, ale cowboy jasne ukazuje, kto je na koni... ()

skretik 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ také 4+ alebo 5- (stupňuje sa to, takže predpokladám 5*)... Som na 9. časti :) ("Hej, Jet, vieš, že existujú 3 veci, ktoré neznášam? Spratkov, potvory a divošky." :) ) Hm, dopozerané... ale zostávam na 4*. Dobrý seriál, ale v porovnaní s Trigunom menej zábavný a aj menej vážny... Až tak som sa nenasmiala a ani som to s nimi až tak neprežívala. ()

Reklama

McM 

všechny recenze uživatele

Skvělý seriál! Dokonalá hudba, podtrhující atmoféru a úžasná animace (strašně se mi líbili linie). Jediné dvě věci mi vadily - a to byla malá návaznost dílů (takové moc epizodické-snad mi rozumíte) a druhá - že to nebylo delší. Naopak díly, zabývající se minulostí hrdinů měli každý svůj vlastní styl. Jak melancholický Spike, tak noirovsky působící Jet. Feye je nádherná ženská, kterou doma nechcete mít! Což já osobně nemůžu říct o Ed s Einem - ti byli tak dokonale roztomilí a infantilně ulítlí. Díl Hard Luck Woman mne úplně dojal. A konec..no škoda slov.. Prostě super seriál! ()

DailyDreamer 

všechny recenze uživatele

Směsíce těch nejrůznějších filmových žánrů a hudebních stylů namíchaná tím nejlepším možným poměrem ingrediencí. Posádka lodi Bebop je sorta unikáních jedinců se zajímavými životními příběhy, jejichž společné soužití je nesmírně zábavné sledovat, no a Spikeovo frajerismus sahá až za hranice vesmíru :-) ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Nech anime fanúšikom nešahám na bibliu, kritiky sa radšej zdržím. Poviem to takto; skutočne vizionárskych a úžasných je asi štvrtina častí. Ale hudba, ta hudba popri letoch vesmírom, to jest do top 10 soundtrackov čo som počul (niekde na čestnom mieste medzi tarantinovkami a wong kar waiom). See you, space cowboy... ()

Galerie (525)

Zajímavosti (20)

  • V úvodním snímku osmého dílu je možné spatřit, že se diváci v kině dívají na honičku myši a kočky. Scéna byla inspirována populárními kreslenými příběhy Toma a Jerryho ze seriálů Tom a Jerry (od r. 1940) a Tom a Jerry (od r. 1990). (P. J. D.)
  • 24. epizoda nekončí heslem: "See you cowboy" či: "To be continued", ale: "See you cowgirl". To proto, že tento díl byl věnován právě ženám. (P. J. D.)
  • Souboj mezi Spikem a Abdulem Hakimem ve druhé epizodě na mostě se shoduje se soubojem mezi Billym (Bruce Lee) a Hakimem (Kareem Abdul-Jabbar) ze snímku Hra smrti (1978). Spike používá i stejný bojový styl a to Jeet Kune Do. (Jigvell)

Související novinky

Kovboj Bebop míří na Netflix

Kovboj Bebop míří na Netflix

29.11.2018

Streamovací gigant Netflix oznámil novou desetidílnou hranou sérii slavné japonské anime ságy Kovboj Bebop. Kultovní vesmírný western bude Netflix produkovat společně s Tomorrow Studios a kreativně… (více)

Reklama

Reklama