Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bernard a Adrien jsou úspěšní architekti a společně vedou prosperující projekční kancelář. Zatímco Bernard je vzorný manžel a otec a vede poklidný rodinný život, Adrienův život je značně neuspořádaný. Navzdory jejich rozdílným povahám je pojí pevné přátelství. Nad jejich harmonickým kolegiálním a kamarádským vztahem se začnou stahovat mračna v okamžiku, kdy Adrien odmítne přijít na oslavu Bernardových čtyřicátých narozenin z dosti zvláštního důvodu - musí se totiž zúčastnit večeře v podivném klubu... (claudel)

(více)

Recenze (1)

claudel 

všechny recenze uživatele

Rozpačitý dojem ve mně zanechal tento film. Je postavený na výkonech B a B, kteří se poměrně dobře doplňují, avšak postava, kterou představuje Charles Berling mi připadá až neskutečná, chová se budˇ jako dvanáctiletý puberťák nebo vyšinutý magor. Nenazýval bych to ani filmem o přátelství, protože je to spíše rozbor zvráceného pohledu na přátelství jednoho z protagonistů. Naopak by mě zajímalo, jak by se to vyjímalo na divadle, věřím, že tenhle námět by mě asi více upoutal ve formě divadelní hry. Hodnocení se pohybuje někde mezi dvěma a třemi hvězdičkami. O to víc mě to mrzí, protože jsem tenhle film dostal jako dárek. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Cravate club byl natočen podle divadelní hry Fabrice Rogera-Lacana. (claudel)
  • Ve filmu zazní písnička Seňorita, která je výsledkem spolupráce mezi hudebníky Jean-Michelem Jarré a Christophem. (Aurorka)

Reklama

Reklama