Reklama

Reklama

Betonový kovboj

  • Velká Británie Concrete Cowboy
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Vzpurný teenager má strávit léto s otcem, o kterém už dlouho nic moc neví. Mezi černošskými kovboji z Filadelfie ale najde velkou rodinu, co vždycky drží při sobě. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (18)

CaptainCzech 

všechny recenze uživatele

Chytlavý příběh, který bohužel trpí nedotaženými vztahovými linkami. Především mě mrzí to, že se více nerozvíjela Coleova pokora k práci ve stájích, kde mě hodně bavilo jak mu dávali ostatní bídu a rady. Jediná dobře vybudována byla mezi Colem a Smushem. Velmi cením fakt, že polovina osazenstva jsou opravdový Filadelfští kovbojové. Na hereckých výkonech to není poznat a za to palec nahoru. Celkově je to tedy dobré drama s kovbojskou atmosférou mísící se s životem na ulici v ghettu. Pohodový filmek na jedno shlédnutí za mě lehce slabší 3* ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

pomalu plynoucí drama od kterého sem nic nečekal,ale ve finále mi skvěle sedlo.Primárně by to sice asi mělo být o tom jak problémový teenager hledá jednak sám sebe a pak i svůj do té doby neexistující vztah s otcem - a to tam oboje je - nicméně mnohem zajímavější,než tohle ohrané a průhledné klišé je prostředí "betonových kovbojů".Což je partička lidí,kteří si hrají na kovboje a chovají koně přímo ve Filadelfii Jakkoliv mi nejdou úplně dohromady černoši a chování koní,je to zajímavé a neokoukané prostředí a bavilo mě je sledovat.Na konci sem pak byl navíc překvapen tím,že je vše postavené na reálném základu a tahle partička opravdu existuje...70% ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Pro mě překvapivě velké překvapení. :) Ačkoliv příběh není nic světoborného a filmu chybí potřebný tah na branku, kdy by víc vytěžil emoce, leč se strašně moc snaží. O to víc mě překvapuje toto takřka katastrofální hodnocení, což je dané tím, že se Netflix neobtěžoval dát Betonového kovboje na homepage a mnoho lidí si k němu nenašlo cestu. A je to škoda, za sebe tuto slowburn sondu do jedné specifické filadelfské komunity s jako vždy výborným, leč trošku nedostatkově využitým Idrisem Elbou, vřele doporučuji...70% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Do malé přežívající komunity černošských kovbojů z filadelfského ghetta jsem rád nakoukl, jenže s tím svázaný příběh vyspění (a k otci cesty nalezení) mladého delikventa, přestože nesliboval žádnou originalitu, se ukázal opravdu k uzoufání schematický, úplně vše se dalo očekávat (šikmá plocha, zabavené stáje). Možná ta závěrečná dávka patosu byla o něco větší a Idris Elba zůstal poněkud nevyužit. 5/10 ()

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Ďalší skvost určený hlavne čiernemu publiku z Netflixu. Takže možno očakávať primitívny dej, ak sa to dejom dá nazvať o bande negrov z predmestia, ktorí celé dni len sedia pri ohni, chlastajú, húlia, vyprávajú si rasistické vtipy a prekrúcajú históriu a miesto Cadillacov sa vozia na koňoch. Do tohto prostredia príde malý neposlušný nigga na prevýchovu, zapletie sa s nejakým zápalkárom z detstva, ktorý si myslí, že preští svojho šéfa a skoro dopadne s dierou v makovici ako on. Našťastie ho zachráni láska ku koňom. Keďže negri tak moc radi poukazujú, ako málo čiernych je v iných filmoch, ja rád poukážem ako málo bielych je napríklad v tomto výplachu. Odhadom asi traja až piati ku koncu filmu a ako inak sú to zas a znova za totálnych bezcitných kokotov, ktorí prišli zničiť život ťažko pracujúcej menšine. Nebyť tých jebnutých kecov na adresu bielych a podsúvania falošných informácií a prekrúcania histórie v prospech čiernych by som možno dal dve hviezdy, ale za tie kecy to bolo na odpad. Ale snažím sa byť objektívny tak tomuto nudnému výplach bez nejakých emočne vypätých alebo aspoň humorných či akčných pasáží dám jednu. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama