Reklama

Reklama

Triggered

Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (28)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Průměrný lesní survival, na kterém Afrika není vůbec poznat. Připomene řadu snímků, minimálně kombinaci Zabij, nebo budeš zabit a Vyměřený čas. Skupinka jako přátel ze školy (ve skutečnosti nejsou ani kamarádi, natož přátelé) se vydá na sraz do divoké přírody. Až pozdě zjistí, že sem byli záměrně vylákáni z důvodu, jímž není nic menšího než pomsta. Zkrátka život za život. Přijde večer, a než uplyne více jak čtvrtina filmu, sledujeme nezávazné klábosení o ničem, které má zřejmě seznámit diváky s vcelku nesympatickými postavami. Střih a všichni se probouzí v nočním tábořišti s podivnými vestami na těle. Nejdou sundat (tak jako Obojek) a na displeji bliká čas. Čas do exploze. Dá se ovšem získat od spoluhráčů, a tak původní záměr vzdálit se od sebe a pokusit se zachránit se mění na najít ostatní a zabít je. Přežít může jen jeden. No, já bych je tedy nechal klidně zařvat všechny. Dialogy jsou vesměs hloupé a stupidní, ale vyváženy jsou prací se sekerou, pistolí či baterkou. Nejčastěji však dojde na nůž, kdy vražený do oka vede. A pak nějaké to podříznutí. Výbuchy jsou efektní, ale šetřilo se jimi. Nejvíce mi vadilo neustálé řvaní a lítání s baterkami, jako by nestačily svítící vesty. Jinak od poloviny svižné, hezky barevné a les má ode mne jako vždy hvězdu navíc, i když se ho většina skrývala ve tmě. Na jedno podívání dostačující. Spokojenější bude ten, kdo si chce vychutnat smrt co nejvíce postav. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Další z řad filmů zabij neboj budeš zabit. Tentokráte se zabijí v lese kamarádi mezi sebou, jelikož každý z nich má na sobě vestu s výbušninou, která odpočítává čas do výbuchu a ten se dá získat pouze zabitím jiného člověka s vestou. Pohodová jednohubka, kde se nějak závratně neřeší příběh a je zde jen lehce nastíněno proč a jak se k vestám hráči dostali. Zbytek je už jen rychlá, celkem zábavná vybíjená, kde se nešetří odkazy na různé horory i další filmy. Postavy jsou hloupé, dialogy základní, ale je to tak svižné, krvavé a krátké, takže to vlastně ani nevadí. Od začátku do konce se jede na plný plyn a na konci si člověk řekne, ok je to za mnou. Není to nic, co by si zasloužilo víc než průměrné hodnocení, ale rozhodně to na jeden večer úplně vystačí. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Poměrně silně debilní variace na Battle Royale/Saw, která ale má slušný spád, slušný bodycount, slušné množství umělé krve ... a tak s vypnutým mozkem poměrně dobře šlape. Interakce postav jsou občas fakt srandovní, nesmí se to řešit. Stejně jako to, že celá ta pomsta, která jejímu strůjci musela dát šílenou práci na přípravu, mohla reálně vést k výsledku, kdy by bylo osm nevinných mrtvých a jeden přeživší viník. To ten mstící se pán moc nedomyslel. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Jasně, v jádru je to čisté béčko s neoriginálním a předvídatelným dějem, zaškatulkovanýma postavama, klišovitýma naivníma situacema a mnohdy stupidně nahlas převykládanýma myšlenkama, které by pochopilo i malé ditě bez toho, aby musely být vyřčeny, ale překvapivě to není takový průser, jak jsme si mysleli. Navíc potěší fajn hlášky i celkem přijatelná stopáž, takže za mě slušný battle royale průměr, který se v béčkovém žánru moc netočí, tak alespoň díky za Triggered. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

“Saw” bola originalitka v mnohých smeroch. Najmä mordovačky či samotný dej boli jahôdkou medzi slasher konkurenciou. “Triggered” je taká lacnejšia varianta, ktorá inteligenčne i námetom kríva na obe nohy. Prirovnal by som ju k nákupu pančovaných elektrónov, na ktoré dáte nálepky od Škodovky, no všetci sa tvária, že vás vyšli viac ako garážovaná Felda z 94’. Spoľahlivý priemer, ktorý nenudí. A nie, nie je to “len” thriller .. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama