Reklama

Reklama

Recenze (3)

Fingon 

všechny recenze uživatele

Oproti Vampire: The Masquerade je to poněkud zjednodušené (po dvou dílech - vystoupilo zde pouze pět klanů - Gangrel, Brujah, Nosferatu, Ventrue a Toreador - kde jsou mí oblíbení Malkaviáni a sedm dalších klanů, Sabbat atd.) a disciplíny, které upíři používají, nějak nesedí (Nosferatu s Domination? Toreadorka a Brujah proměňující se ve vlky?), ale v plném rozsahu by to bylo asi pro diváky nedotčené World of Darkness ještě nesrozumitelnější... Atmosférický seriál, škoda, že skončil po osmi dílech (mělo být pokračování, ale herec hrající prince se krátce po odvysílání poslední epizody zabil na motorce). ()

GigaPudding 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k mé oblibě World of darkness jsem se pochopitelně nemohla vyhýbat ani tomuhle seriálu a nečekala jsem, že to bude nějaká extra pecka, ale je na tom znát zaprvé rozpočet tak nízký, že snad i ti herci museli hrát zadarmo, aby se mohly postavit aspoň nějaké kulisy nebo něco, což by se dalo odpustit ve většině "problémů", které s tím souvisí, a za druhé je tu dost znát, že tvůrci zjevně vůbec nepobrali s čím pracujou a to se odrazilo hlavně ve velmi podivných změnách pravidel fungování světa upírů a taky v některých úplně nesmyslných scénáristických úletech. Zarazilo mě, že hlavní nosferatu v tomhle seriálu prakticky vypadá jako člověk, jen má maličko divný uši :) a taky schopnost upírů chodit ve dne (???). Absence sabbatu a vůbec jakéhokoli "protivníka" jen umocňuje bezcílné potácení podivnými scénáři v epizodách tohoto seriálu. Ale aby to nevypadalo, že tenhle seriál je úplně trapnej, tak pozdější epizody jsou i přes svoje nesmysly docela zábavné a na hlavu jsou především první tři nebo čtyři epizody a dalším kladem je sympatické obsazení především ženských postav a z mužských snad akorát Julian a ten novej brujah z posledního dílu. Nebylo to sice tak úplně špatné ve výsledku, ale prvních pár dílů a některé hrozné nesmysly spolu s absencí nějakého směru to dost kazí, tak to asi necháme normálně na dvou hvězdičkách. ()

Kacenka_ odpad!

všechny recenze uživatele

tak ako vačšiu blbosť o upíroch som nevidel.. i keď je to spolu s Underworldom inšpirované VoD-čkom.. :-| škoda mohlo to byť pekné.. pripomína mi to erotické seriály od Playboja ()

Reklama

Reklama