Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jack Quinn je nejlepším protiteroristickým agentem na světě. Přesto chce odejít do výslužby, aby se mohl věnovat manželce a synovi, který se jim zanedlouho narodí. Jeho poslední misí má být likvidace chladnokrevného teroristy Stavrose. V osudovém momentu Jack zaváhá a nestiskne spoušť, protože ani ten největší padouch si nezaslouží zemřít ve chvíli, kdy objímá v náručí svého malého synka. O zlomek vteřiny už je pozdě. Stavros s instinkty predátora zlikviduje celý protiteroristický tým a sám Jack stěží vyvázne životem. Ovšem i Stavrosovy ztráty jsou těžké. Při divoké přestřelce přišel o život jeho syn. Když Jack znovu nabude vědomí, je už v "kolonii". Na ostrov, ztracený uprostřed oceánu jsou deportováni tajní agenti, kteří sice selhali, ale jsou natolik cenní, že by byla škoda je zlikvidovat. s pomocí nejmodernější techniky tu analyzují teroristické útoky z celého světa. Stavros o "kolonii" ví a tak Jack jednoho dne najde na obrazovce svého monitoru šifrovaný vzkaz. Mám tvoji ženu a syna! Jack musí uprchnout z neprodyšně střežené "kolonie" a bojovat s pomstychtivým Stavrosem o životy svých nejbližších. Bez Yaze, překupníka zbraní se smyslem pro humor a dobrým srdcem, by se daleko nedostal... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (250)

Dr.film 

všechny recenze uživatele

Ve Van Dammově filmové sinusoidě, která se povětšinou plazí kde si dole, je Double Team oním výstřelkem, směrem vzhůru, který na kratinkou chvilku naruší rovnou linii filmové podprůměrnosti. Takže si určitě nenechte ujít tento skvělí akční nářez, nebot Van Damme musí pravidelně natočit alespoň pět propadáků, než-li se dostane na lehčí filmový nadprůměr. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Já mám tyhle lobotomicky praštěné zápletky béčkových akčňáků vlastně docela rád - a Double Team je praštěný právě tak akorát s nadhledem a dravou svižností, jak se na správné akční béčko sluší. V první třetině to kvůli té zběsilé rychlosti sice vůbec nedává smysl (producenti evidentně stříhali jak o život, častý to úděl hollywoodských filmů režisérů z hong Kongu), ale i tak je zábavné se na to dívat. Obzvlášť když se ústřední dvojka "nasraný a ujetý" v poslední třetině permanentně přetahuje o to kdo bude větší bouchač (je to zvláštní, ale kratší konec provazu ke konci tahá překvapivě spíš JCVD) a Mickey Rourke se snaží tvářit jako cool badass se zálibou v obkládání novorozeňat výbušninami. 7/10 ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Po dlouhatánské době jsem se připojil po bok Jacka Quinna. No, nějak paf z toho (jako kdysi) už nejsem. Pár nostalgických vsuvek, sem tam solidní bitka, výstřední Rodman, občas něco málo úsměvnýho. Ani se člověk nenaděje a film je u konečných titulek. Co se musí ovšem vyzdvihnout je Van Damme v jeho top formě a hlavně... Double team má nadstandardního a excelentního záporáka! Rourke alias Stavros je bomba parchant! I díky němu se může řadit tenhle biják do škatulky toho lepšího co JCVD vůbec kdy natočil! 70% ()

Idaho 

všechny recenze uživatele

Považuje se za fandu dvou Van Dammeho filmů, tohle je druhý z nich a také poslední slušný co kdy natočil. Naprosto skvělá choreografie akčních scén dává tušit, že za filmem nestojí Amíci, ale legenda Tsui Hark. Jsem přesvědčen, že kdyby tento film vznikl v HK a nehrál by tam JCvD, všichni by se z něj posadili na zadek. Takhle to je to pro většinu jen další průměrná „vandammovka“. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ďalší z radov Jean-Claude Van Dammeových filmov, ktorý ma vôbec nezaujal. Nijak zvlášť dobrý film, skôr slabší. Dennis Rodman je vysoký cool černoch, ktorý film veľmi spestril ale netvrdím, že hral dobre. Vo filme je prehnaná akcia, ktorá vás donúti sa zamyslieť ako niekto môže takúto hlúposť natočiť. Už začiatok ukazuje, že film bude nič moc. Pôvodne som chcel dať tomuto akčnému snímku iba dva body, ale keďže sa v ňom vyskytlo pár pomerne vtipných situácií, bod pridávam. Ale inak žiadnu hodnotu nemá. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Poté, co Jack (Jean-Claude Van Damme) v hotelu skopne záporáka s jizvou do pokoje, si nemůže asijský záporák uvnitř ani na chvíli sednout. První záporák je vražen do pokoje. Vzadu je vidět, že druhý vstává a probíhá mezi nimi interakce ve stoje. Teprve poté druhý v detailu vstává a odkopne prvního zpět k Jackovi, který ho dorazí. Jack pokračuje do pokoje a asijský záporák opět vstává. (Ozzy88)
  • Yaz (Dennis Rodman) v průběho filmu celkem šestkrát změní styl účesu a barvu vlasů. (Chevees)
  • Honorář Van Damma činil 4 miiony dolarů. Film vydělal 18 milionů dolarů. (M.B)

Reklama

Reklama