Reklama

Reklama

Zbloudilý Daryl Dixon (Norman Reedus) se nešťastným způsobem přepraví přes Atlantik do Evropy, přesněji do Francie. Zde narazí na nové lidi a skupiny a zapletá se do nebezpečných potyček jednoho klášterního hnutí, které po Darylovi chce, aby dopravil do Paříže kluka jménem Laurent, který by mohl být klíčem k dosažení moderního světa poznání. Do cesty se Darylovi staví nebezpeční lidé, kteří chtějí Daryla za každou cenu dostat. V epizodě se navíc dozvídáme o novém typu chodců. (DragonnCZ)

(více)

Recenze (17)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Absolutně nechápu jak se tvůrcům podařilo natočit něco tak konceptuálně originálního, přitom něco skoro až tak nostalgicky známýho. Narozdíl od ostatních show z TWD univerza tenhle spin-off – atypicky zasazený do prostředí post-apokalyptické Evropy [velkej palec hore!] – s miláčkem publika Darylem Dixonem nepůsobí jako zbytečný derivát původního seriálu [jehož nepřekonatelnou komiksovou předlohu doporučuju všema dvaceti], takže nemůžu říct nic jinýho než: Norman Reedus steals the show! ()

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,, If I don't make it back, I want them know. Hell, I'm still trying. " Jsem naprosto unešen! Na tento Spin-Off jsem se ze všeho nejvíce těšil a všechny moje přání byli vyslyšeny a otázkou je povedlo se to AMC? Ano povedlo a já se nehorázně těším na další díly. Seriál nám geniálně představuje nové prostředí s novými postavy a zasazením, které působí úžasně a příběh je šíleně napínavý a Daryl coby hlavní hrdina mě stále neskutečně baví a je až k nevíře že tento zbloudilý poutník co se stále pokouší najít Ricka stále žije a má co nabízet. Těším se na další epizody a snad si seriál udrží stálou kvalitu. Narozdíl od pomalu chabého Dead City plný fillerů jsme tu dostali absolutní masterpiece, ale abych nepředbíhal stále nevíme jak nám tento seriál nakonec dopadne, ale já jsem naprosto napnut a těším se jako dítě na vánoce. Jediné co dodám že Angela Kang je bohyně současného Walking Dead a Norman Reedus absolutní božan a sexouš co hraje neskutečně skvěle i když počas příběhu jenom mrmlá a moc vám toho nenapoví a i přes to ho neskutečně miluju a žeru! Dnešní epizoda za 9/10! ()

Reklama

BFG2000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek tedy strašná bída! Francie, ano, takže pojďme rozjet klasické klišé ala klášter a jeptišky a k tomu domorodci s jablky a holí. Nevím, ale tohle kromě pár zombíků nemělo s TWD vůbec nic společného a sorry, ale Norman je zkrátka slabý a nemá na to, aby utáhnul sám celou sérii. Není to druhý Andrew Lincoln, Alycia Debnam-Carey ani Lennie James. Navíc ten trapný konec... bojím se, že vím, kam tohle směřuje. Škoda. Očekávání byla velká. Totálně promarněný potenciál. ()

molcan2 

všechny recenze uživatele

Sme najrozmaznanejšie deti v okolí, keď máme tieto vedľajšie hry. Aj keď TWD milujem a od prvého dňa som sa naň pozeral ako na jazdu alebo smrť, ako pri všetkom, aj tu sa môže stať, že sa trafí alebo minie. Mŕtve mesto prekonalo moje očakávania, takže som nadšený z rozbalenia tohto darčeka, ktorým je Daryl Dixon. Kto by si v roku 2010 pomyslel, že keď som sledoval nášho chlapca v prvej sérii, bude hrať vo vlastnom seriáli. Jeden z najlepších charakterových vývojov v celom seriáli (so silnou konkurenciou). Epizóda 1 bola kultúrnym výbuchom do univerza TWD a ja som bol pri tom. Zaujímavé nové postavy, perfektne umiestnené a docenené podzápletky, pokročilé chodecké drobky zabalené do najkrajšieho jazyka a scenérie. Už sa neviem dočkať, čo urobia s ďalšími 11 epizódami. Nehovoriac o dlho očakávanej scéne DD v kúpeli. Carol by bola pyšná x. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (2)

  • V epizodě se ukazuje nový typ nákazy. Když se mrtvák dotkne člověka a popálí ho, infekce se dá zastavit vypálením rány. (DragonnCZ)

Reklama

Reklama