Reklama

Reklama

Daryl a Laurent se vydají do „Hnízda“, zatímco Isabelle zvažuje své možnosti. Genet realizuje svůj plán. (mikki089)

Recenze (11)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dvou slabších epizodách přichází návrat do plné formy. Tempo je skvělé a děj v této epizodě je vynikající od začátku do konce. Dialogy sedí jak prdel na hrnec. Norman Reedus úžasný. Nikdy mě nebavil Daryl tolik, jako tady (a to patří mezi moje oblíbené postavy od úplného začátku). Konečně jsme se dočkali flashbacku, jak se Daryl dostal do Francie. Tahle linka nám připravila velké překvapení. "Hey Daryl. Yeah? .... Came Back!". Po tomto mám obrovský hype na to, co se bude dít dál. Tvůrci si mě tady pěkně zaháčkovali a já zase jednou můžu říct, že jsem do TWD opět pěkně ponořen. Jsem ohromený kam se pořád může svět TWD dostat. Snad bude stát finální epizoda za to. P.S. U posledních 10 minut jsem měl husinu. Sakra, už dlouho jsem nebyl u TWD takhle v napětí. I LOVE IT! :-) ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkom zabavna cast, v ktorej len cast sa nastastie odohrava v sidle v Parizi s nasou "mniskou" a zvysok je Darylova linia, ci uz ta americka alebo sucasna, s kuceravym "vyvolenym". Epizodka na lodi fajna. Zaver klisoidny...btw. keby bol Daryl taky, ako v predoslych castiach, sekerkou by bol tu priserku skratil o hlavu este kym ju pustili...ach, ti scenaristi. :) meh  70% ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je viděl, že místní “pětihvězdičkári” jsou úplně jiná mentální skupina. Naprosto otravný díl (3/4 vo hovně), zcela hloupě  sestříhaný (náhodně se stříhání flashbacky a současnost). Jediné co má hodnotu je závěr flashbacku jak se Daryl dostal přes moře (čímž se mělo začít mimochodem). Z celé epizody asi deset minut? Už tedy moc nedává smysl vlastně proč vůbec se plácat přes moře (co se dá udělat ve Francii a v Maine ne?). A mlaskání nad “rychlo-zombie” tedy nesdílím určitě. ()

Doomcourier 

všechny recenze uživatele

O poznání lepší epizoda než ta předchozí. Konečně jsme se díky zajímavým flashbackům dozvěděli, jak se Daryl dostal do Francie. Bavila mě i linka v současnosti, takže dávám slabších 5*. Jen mi nepřijde úplně nejšťastnější rozhodnutí dávat na konci dílů cliffhanger, když se hned potom vyspoiluje v ukázce na další epizodu😃. PS: "Rick? came back." ()

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestli tohle má být předposlední epizoda, tak já už jsem neskutečně natěšen na finální epizodu. Má přání byla vyslyšena a po dvou slabších epizodách byla tahle epizoda téměř dokonalá! Napětí, které by se dalo krájet. Naprosto šarmantní a působivý audiovizuál. Dialogy, ach ty dialogy. No a ,, Hey Daryl. Yeah? ... Came Back! " už jen tahle věta mě nenechá dospat. A ty flashbacky do minulosti, už jen výborně podtrhovali a zdokonalili tuhle epizodu! Ten Cliffhanger, tohle ještě víc utvrdil a nahypil mě na finální epizodu! Prosím AMC neposerte to. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno