Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Akční thriler plný napětí a smrště kulek od režiséra filmu "Double Team" přesně ve skvělé stylu Johna Woo. Připravte se na skvělé herecké výkony, na ostré dialogy, naprosto nový styl natáčení akčních filmu. Prostě musíte vydržet až do poslední kapky krve... (oficiální text distributora)

Recenze (49)

mis-ko 

všechny recenze uživatele

Ani Broken Arrow, ani M:I 2, John Woo stratil v Hollywoode dych. Zato Tsui Hark sa nikam nehrnie a točí filmy, ktoré sú zbesilo akčné (čakajte scénu pôrodu počas prestrelky od hollywoodkych profíkov, nedočkáte sa) aj zábavné. Navyše s originálnymi prvkami vo vizuálne príťažlivom prevedení. Niet čo riešiť. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Trochu ma prekvapujú tie komentáre, čo tu čítam.  Niekedy od začiatku puberty to mám zafixované, ako jeden z najlepších akčňákov vôbec; naposledy som ho videl možno pred pätnástimi rokmi, a teraz mám dilemu, či plánovanú ďalšiu projekciu  nezrušiť, lebo by  som si skazil spomienku. Pamätám si to na úrovni Hard Boiled, to by ma mrzelo. Na druhú stranu, dobové recenzie si pamätám päťhviezdičkové tiež. ()

Reklama

seeker23 

všechny recenze uživatele

Jestliže minimálně už od Legend of Zu, ukázal Tsui Hark nekompromisně, co se v Hongkongu vyvine z tamní nové vlny; jak lze formálně přistupovat k akčnímu žánru naprosto jinak než v hollywoodu, jak lze z nejprimitivnějších triků udělat nikoli znouzectnost, ale naprostou přednost plnou až magické dynamičnosti a poetiky, tady vše skloubil nejen s bullet-timem a CG efekty, ale též s prazvláštně ambiciózním pokusem o "umělečtěji" natočený akční film, se zjevnou inspirací ve Wongovi Kar-waiovi. Možná nesourodé, přehnaně ambiciózní, rozhodně však podmanivé, místy až dechberoucí. ()

kagemush 

všechny recenze uživatele

---Doporučuju všem ,kterým se vlastně jednoduchý příběh zdá příliš nesrozumitelný,trénovat a koukat na co nejvíc podobných filmů.Zrovna u asiatů je forma bez nějakých těch přiblblých berliček aby děj co nejednodušší (pochopitelnější)byl, poměrně častá (možná proto ty naše ubožácké TV stanice tuhle produkci tak opomíjejí,uznávám -přepnout na tohle z čehokoli na Disney šanelu,taky na to čumím jako tele na vrata). -A nebýt zrovna tohle dílko tak nasládlý,pak bych to viděl i na víc než 70%. (--a ano,dabing je v některých případech debil,-v tomto případě je to Velkej debil-Cinemax 20.5.011) ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Hodně povedený akčňák, který ovšem kvůli své rychlosti není pro každého. Tsui Hark natočil film svým klasickým stylem, který hodně připomíná "Kontraband", avšak tady to vyvedl do extrému. Akční scény jsou stylové a skvěle promyšlené, (hlavně konečná naháněčka v bytovém komplexu nemá chybu) avšak klidně jich mohlo být více. Pokud vám nevadí hongkongská kinematografie určitě to zkuste. Ale Johna Woo nečekejte. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama