Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hana (Hana Vagnerová) začíná cítit, že její vztah s Petrem (Matyáš Řezníček) se pohybuje v příliš zajetých kolejích. Rozhodne se ho tedy osvěžit a začne s Petrem sdílet své erotické představy a tajné sny. Od vyprávění je pak už jen krůček k činům. Ke zkoumání vlastní intimity, k zážitkům s jinými partnery a ke stále intenzivnějšímu hledání hranic, za které se dá v lásce a sexu zajít. Experiment se svobodou se však může snadno vymknout z rukou... (Aerofilms)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (209)

Blue.Poison 

všechny recenze uživatele

Vůbec nevím, kdo je Tomáš Řezníček a jestli předváděl sám sebe, nebo je tak boží herec. Ale věřila jsem mu každou repliku, každý úšklebek, každé mrknutí. A Vágnerová byla také skvělá. Na to, jak nesnáším novodobou českou kinematografii, protože nemá žádnou osobitost, tvář ani hloubku, tak Hranice lásky mě překvapila. Tenhle film stojí i padá na výkonech hlavních postav, a ty byly brilantní. Ale jak bylo řečeno. Není to pro každého. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Oceňujem, že som mal možnosť vidieť "Hranice Lásky" v kine a vidieť ako vlastne toto dopadlo v rámci očakávaní. Pretože bolo vidieť, že v kine sedeli aj ľudia, ktorí čakali asi niečo úplne iné. Neviem čo im ale popis naznačoval. Alebo si mysleli, že to bude erotika na spôsobom "50 Shades Of Grey" alebo "365 dni". Možné to je. Ja som však veľmi dobre vedel do čoho s týmto projektom vstupujem a myslím si, že som sa reálne aj dočkal kvalitného filmu, ktorý ešte nejaký čas nepustím z hlavy. Oceňujem odvahu Hany Vagnerovej. Aj ako scenáristky aj ako herečky. Pretože pôsobila v tomto filme vysoko autenticky. No čo chválim najviac je asi posolstvo, ktoré som si z neho na konci vzal. Pretože skvele sa tu ukazuje, že môžeme mať zo vzťahu pocit, že všetko je medzi nami v pohode, no v skutočnosti môžeme prechádzať krízou, ktorá otvorením vzťahu môže ešte prerásť vo väčšiu krízu. Niekedy môžu určité rozhodnutia vzťah zachrániť, inokedy pochovať. Záleží v prvom rade na tom, ako to vnímajú obaja partneri. No rovnako zaujímavé je aj vidieť, ako vlastne mnohí ľudia v otvorenom vzťahu aj fungujú v realite. Každému som tieto role veril. Pôsobili veľmi úprimne, veľmi autenticky a skutočne. Je pre mňa až prekvapením, že sa v Česku natočil takýto film a dúfam, že podobných kúskov bude pribúdať. Pre mňa to nebolo až tak šokujúce ako niektorí hovorili alebo sa písalo v článkoch, no rozhodne išlo o film, ktorý zanechal silný dojem. Hodnotenie: A ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Odvážny promiskuitný swingers film z českej produkcie. Aj keď mi je to táto téma celkom cudzia a vôbec s týmto štýlom života nesympatizujem, tak film som si pozrel zo zvedavosti. Petra mi bolo celkom ľúto, lebo bolo postupne jasné, že Hana do toho spadla viac ako by sa dalo spočiatku čakať. Ani sa mu nečudujem, že ho to tak vzalo. Keď Hana zavítala do tej "swingers rodiny", tak to tam vyzeralo ako nejaká sekta. Film rozhodne nevšedný, odvážny a originálny, ale nejako som si k tejto téme nedokázal nájsť cestu (našťastie, pochopiteľne). 3* ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

[KVIFF 2022] Nová česká intimita jak v čem. Pracujeme už od pohledu s novými postupy. Už to, že herci nedělají nic jiného než že prcají se vší nahotou. Trochu jsem se spolu s tím bál, že se dočkáme toho, že mobilní formát bude převládat, což je i věc, která mě na filmu primárně štvala a moc nevysvětlila, proč měli neustálou potřebu se točit a něco k tomu říkat. Chápu, kdyby se tam i víc řešil nějaký netolismus, ale ono ne. Pak už to jde rychle. Jasně to reflektuje současnou dobu a jasně to mluví o tom, co nás čeká a s čím se vypořádat. A asi chápu, že pro mnoho lidí, to bude plytké a prázdné v konci, ale jako vždy já budu rád, když se natočí skvělý český film, který má nějakou pointu a přesah. Zde jsem ho našel. ()

Bebacek 

všechny recenze uživatele

Pohlcující. Díky za vymezení vůči českému mainstreamu genderově stereotypních, buranských romcomů. Tohle je autenticita života. Hana Vagnerová je jedna z mých nejoblíbenějších českých hereček a jsem šťastná, že po Sněží od Kristiny Elšíkové dostala další roli, kde mohla uplatnit svůj nesporný herecký um. Navíc je spoluautorka námětu a scénáře. Víc takových českých filmů! ()

Galerie (47)

Zajímavosti (4)

  • „Já jsem tu roli odmítla dvakrát. Tomasz mi potom zavolal. Když jsme si sedli v kavárně, Tomasz řekl, nebudu tě přesvědčovat, jen ti ukážu, co jsme natočili na předtáčkách v Polsku. A já jsem viděla takový drive, takovou něhu, intimitu, že jsem nedokázala mluvit. Na konci schůzky jsem řekla: ‚Tomaszi, jdu s tebou do války,‘“ řekla Elizaveta Maximová. (Duoscop)
  • Hana Vagnerová (Hana) prohlásila, že v rámci příprav filmu zvažovala návštěvu swingers party. (Duoscop)
  • Film podpořil Státní fond kinematografie částkou 5 milionů korun. (SONY_)

Související novinky

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

14.12.2022

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BestFilmFest, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Zažijte Vary naostro!

Zažijte Vary naostro!

30.06.2022

Ostrý bude již samotný start. Kapela Mig 21 vystoupí posílena o šedesátičlenný orchestr Národního divadla a dvacetičlenný sbor Národního divadla pod vedením dirigenta Jaroslava Kyzlinka. Tím ale… (více)

MFF Karlovy Vary ocení světová herecká esa

MFF Karlovy Vary ocení světová herecká esa

21.06.2022

V úterý dopoledne proběhla další tisková konference k blížícímu se 56. ročníku Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary, na níž byli mimo jiné oznámeni členové porot jednotlivých soutěžních… (více)

Reklama

Reklama