Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lizzie se nepovedla maturita, ale smůla se na ni lepí i nadále. Už se nemůže dočkat, až vypadne z Ameriky a hlavně od domýšlivé spolužačky Kate. Jede s kamarády na prázdniny do Říma. Jenže Kate se chystá na stejnou cestu, a co je horší, obě budou muset sdílet pokoj. Situaci alespoň trochu zachraňuje její nejlepší kamarád Gordo, který hned první den vezme Lizzie na velkou vyhlídkovou cestu po městě končící u slavné fontány di Trevi, která údajně plní přání. A právě tady se Lizzie setká s hvězdou italské pop music Paolem Valisarim, jenž ji omylem považuje za svou partnerku, populární zpěvačku Isabellu Parichi, která jako by jí z oka vypadla. Netrvá dlouho a Lizzie prosí Gorda, aby jí pomohl vymyslet způsob, jak uniknout bdělému oku jejich vychovatelky, aby mohla jít na rande s Paolem. Ten ji vezme na projížďku kolem Říma a požádá ji, aby s ním vystoupila místo Isabelly na slavnostním předávání hudebních cen. Lizzie po krátkém váhání souhlasí a vzápětí je vržena do víru života italských celebrit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (126)

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

Rána kladivem do čela by způsobila menší bolest než tento skvost. Prakticky není o čem psát. Neskutečně blbé a trapné snad v každém záběru. Vlastně je mi trapně i za sebe, ale musím přiznat, že jsem se překonal a zhlédl to až do konce. Nevím, zda je příjemnější drtit své genitálie ve svěráku, nebo si najmout někoho ze Sušic, aby mi vrážel celou noc rozžhavené sirky pod nehty. Zase jsem jednou posunul svůj práh bolesti. Kam se hrabe Rambo.. 5% ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Tento film se velmi těžko hodnotí. Zhruba hodina deset minut dost hrozná, postavy jsou k neuvěření (hodný kamarád, drsná učitelka) - jediný kdo za něco stojí je samotná Lizzie McGuire (Hilary Duff). Film je prošpikován animovanými sekvencemi, které reprezentují Lizziiny myšlenkové pochody (leckdy zábavnější než to co z ní vypadne). Ale na druhou stranu závěrečných 10-15 minut se mi docela líbilo, Lizzie to na jevišti docela sekne (i v dvojroli), pisničky jsou poslouchatelné takže nějaké hvězdičky si to zalouží... Chtěl jsem dát tři, ale opravdu první hodina je otřesná... ()

Reklama

DansteR 

všechny recenze uživatele

Klasika o ničem, respektivě studentský románek pro tentokrát v během Italských prázdnin. Hilary asi líp zpívá než hraje (ne že by ten zpěv vyloženě za něco stál), ale dá se na ni koukat. To se ovšem nedá říct o tom italském....ehm...slizounovi, to je asi typický Řím no :-D...Rozsáhlejší komentář a další ztrátu mého času nečekejte, už tak ho tahle ptákovina sežrala dost. 30% ()

Judy24 

všechny recenze uživatele

Realistické asi tak jako představa, že si vezmu George Clooneyho, jinak standardní film s Hilary Duff. Docela by mě zajímalo, jak bych na ten film koukala, kdybych předtím shlídla aspoň část epizod původního seriálu. Obávám se, že bych to asi ani nedokoukala, protože je to tak nějak kýč za kýčem, mizerný herecký výkon za výkonem a když už fakt nevíte, co by mohlo být dál, přijde zaručeně nějaké klišé. ()

mikul 

všechny recenze uživatele

Hillary opět překvapuje, jak je úžasná, okouzlující, talentovaná a krásná. A snaží se o to i v jiných filmech, např. nikdy to nevzdávej, ale tato snaha je naprosto marná. Vtipy nejsou vtipné, nesmyslný celý film a o to ještě nesmyslnější konec. Ale přesto se samou trapností musíte smát. Od začátku víte, jak to dopadne..... ()

Galerie (69)

Zajímavosti (4)

  • Pro lepší odlišení postav Lizzie a Isabely, ztvárněných Hillary Duff, se při dabování filmu rozhodla režisérka českého znění Lucie Svobodová obsadit Andreu Elsnerovou pro roli Lizzie a Jitku Moučkovou pro roli Isabely. (funhouse)
  • Natáčelo se v Římě (Itálie), Vancouveru (Britská Kolumbie, Kanada) a Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Napriek tomu, že Hilary Duff hrá postavu Lizzie aj Isabelly, tak vokály Isabelly v origináli spieva jej staršia sestra Haylie. (Mandragor)

Reklama

Reklama