Reklama

Reklama

Manu a Matěj na cestě z Říma na ostrov Capri

(seriál)
Česko, 2020, 4 h 20 min (Minutáž: 26 min)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Zpěvák Matěj Ruppert s kuchařem Emanuelem Ridim během pokračování svých kulinářských cest zůstávají v Itálii. Z Říma se ale vypraví až na oblíbené letovisko císařů Augusta a Tiberia – ostrov Capri. V deseti dílech budou objevovat jednotlivé regiony a jejich kulinářská specifika. To vše budou konfrontovat s kuchyňskými tradicemi české kotliny. Emanuele Ridi divákům představí výtečné restaurace a kavárny, ale zároveň je seznámí s lidmi, kteří mají blízko ke gastronomii. Matěj Ruppert dodá pořadu svůj osobitý humor a rád se zhostí role hlavního ochutnávače. Společně navštíví města jako Ostia, Zagarolo, Genzano di Roma, Nemi, Palestrina, Lanuvio, Latino, San Felice Circeo, Caserta, Pozzuoli, Procida, Ischia, Neapol, Gragnano, Vico Equense, Sorrento, Anacapri. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele curil k tomuto seriálu (2)

Ryby, zase ryby! Je libo raději králíka? (2020) (E07) 

Při sledování tohoto seriálu se dvěma sympaťáky neskutečně trpím. Sbíhají se mi sliny od počátku do konce. Zejména tento díl z Ischie, kde si Matěj pochutnával na mořských potvorách. Když přišel na řadu králík, moje snad nejoblíbenější jídlo, bylo to k nevydržení. ()

Neaopol – Usmažená (a) historie (2020) (E08) 

Vidět Neapol a zemřít. Další z výborných pokračování kuchařského cestopisu po Itálii. A nejen o jídle byla řeč, Manu přinesl spoustu zajímavostí z historie města. Ital je zásoben informacemi a skvělým průvodcem. A na závěr parádně vystřihl Matěj Ruppert " 'O sole mio". ()

Reklama

Reklama