Manu a Matěj na cestě z Říma na ostrov Capri
Obsahy(1)
V první epizodě nové řady gastronomického cestopisu ochutnáme izraelské vlivy na kuchyni starověké Římské říše. Zjistíme, jestli Marcello Mastroianni chytal ryby a dozvíme se, že káva se hodí i do těstovin... Oblíbený bláznivý cestopis Emanuela Ridiho a Matěje Rupperta pokračuje, tentokrát z Říma na ostrov Capri. Začínáme na středobodu antického světa – Foru Romanu. Ochutnáme klasicky připravované artyčoky, prohlédneme si tržiště i restaurace věčného města, kávu si vypijeme v druhé nejstarší kavárně v celé Itálii a připravíme si místní specialitu – římskou brokolici. (Česká televize)
(více)Recenze (3)
Líbilo. Koukám, že Matěj už začal taky šedivět, no co už. Důležité je, že tohle je sympatické dvojka, zterá celkem lehce způsobí úsměv a i smích. Navíc já jsem se na to po předchozí řadě vážně těšil, miluju Itálii. ()
Zaujal mě název Capri, mého oblíbeného ostrova kam se chci znovu vydat tentokrát s kamerou( tehdy jsem pouze fotil), ale nepřečetl jsem si, že se jedná o gastronomický cestopis než ukazovaní památek a přírodních krás, ale i tak mě zaujala výtečná italská kuchyně. ()
Viděl sem pouze jeden díl z 5, možná pak změním hodnocení.. ()
Galerie (10)
Photo © Česká televize / Michal Herz
Reklama