Reklama

Reklama

Manu a Matěj na cestě z Říma na ostrov Capri

(seriál)
Česko, 2020, 4 h 20 min (Minutáž: 26 min)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Zpěvák Matěj Ruppert s kuchařem Emanuelem Ridim během pokračování svých kulinářských cest zůstávají v Itálii. Z Říma se ale vypraví až na oblíbené letovisko císařů Augusta a Tiberia – ostrov Capri. V deseti dílech budou objevovat jednotlivé regiony a jejich kulinářská specifika. To vše budou konfrontovat s kuchyňskými tradicemi české kotliny. Emanuele Ridi divákům představí výtečné restaurace a kavárny, ale zároveň je seznámí s lidmi, kteří mají blízko ke gastronomii. Matěj Ruppert dodá pořadu svůj osobitý humor a rád se zhostí role hlavního ochutnávače. Společně navštíví města jako Ostia, Zagarolo, Genzano di Roma, Nemi, Palestrina, Lanuvio, Latino, San Felice Circeo, Caserta, Pozzuoli, Procida, Ischia, Neapol, Gragnano, Vico Equense, Sorrento, Anacapri. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele subic k tomuto seriálu (2)

Manu a Matěj na cestě z Říma na ostrov Capri (2020) 

Tam, kde skončili v roce 2018, pokračují dál po západním pobřeží Itálie. A tentokrát jsem se úplně těšil na každý další díl. Možná i proto, že to dávali v roce podzimní korona-karantény 2020 a to se nemohlo nikam. 9/10 ()

Všechny cesty vedou do Říma aneb Historie i žhavá současnost (2020) (E01) 

Líbilo. Koukám, že Matěj už začal taky šedivět, no co už. Důležité je, že tohle je sympatické dvojka, zterá celkem lehce způsobí úsměv a i smích. Navíc já jsem se na to po předchozí řadě vážně těšil, miluju Itálii. ()

Reklama

Reklama