Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kanadský horor v režii Marca S. Greniera vypráví příběh sourozenců Loganových. Kylie, která se v dětství stala svědkem matčiny smrti, trpí duševní poruchou a dodnes ji pronásledují hrůzné vzpomínky. Will je psychiatr, který se snaží sestře pomoci, aby se dokázala postavit svému strachu. Přijíždí za ní do ústavu se zprávou o otcově úmrtí a společně se vypraví do polorozpadlého domu na opuštěném ostrově. Nikdo je tam nechce odvézt, protože předchozí obyvatelé dům opustili, poté co v něm došlo k několika nevysvětlitelným úmrtím a sebevraždám. Sourozenci se však chtějí vydat ve stopách historie své rodiny, najmou si loď a když zjistí, že dům je v pořádku, rozhodnou se v něm zůstat. Brzy se však i na ně přenese podivná atmosféra, prožívají halucinace, v nichž vidí, co se stalo předešlým obyvatelům a pozvolna se dozvídají šokující pravdu také o vlastní rodině. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Standardní duchařský horor, u kterého mi chválemi běhal děda mráz po zádech a chvílemi jsem se nudil. Kdyby se to sestřihalo na 25 minut, bylo by to o dost svižnější dlko. A abych nezapoměl, má to docela fajn pointu. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Spíš televizní duchařina s klasickým tématem strašidelného domu, která si bere na pomoc trochu skotské mytologie. Nic, co by diváka překvapilo, ale sem tam se tu dařilo vytvořit solidní atmosféru, bubáci mě vzhledem k rozpočtu nijak neuráželi a díky slabosti pro brunety s modrýma očima mě bavilo i obsazení s Jodi Lyn O'Keefe. Docela fajn jednohubka se slušnou pointou. 60% ()

bogomira 

všechny recenze uživatele

Klasický psychologický horrorový příběh jako ze sedmdesátých let. Celkem slušná atmosféra, pár mrazíků po zádech proběhlo. Velké nedostatky má ale scénář, jednání hlavních postav postrádá logiku. William Baldwin nám za léta trochu otekl :) ()

Reklama

Reklama