Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Uprostřed děsivé epidemie, která může zničit veškerou civilizaci, bojuje několik lidí o holé životy. V brutálních podmínkách často není místo pro lásku a lidskost. (Netflix)

Recenze (103)

johnymdoe 

všechny recenze uživatele

Znásilnění 10 let staré Ruské knížky Netflixem. Ani jedna postava se nechová tak jako v knížce..tady se všichni chovají jako naprostí kreténi a ten jediný, který byl v knize blb, tak je tu nejhrdinštější (Leňa) .Dějové linky z knihy zde nejsou, jsou nahrazeny přehnanými/americkými. Pokud takto vypadá každá adaptace původního materiálu Netflixem, tak potěš koště. 2* za to, že zanechali alespoň některé postavy a jejich jména a za Číňany na konci...U Finských Hranic jsem je úplně čekal..ironie, směju se ještě teď. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Rusi opäť raz prišli s niečím zaujímavým a s iným pohľadom na problematiku pandémie. Celkom dobre dokázali zvládnuť a predostrieť pred diváka psychológiu chovania sa ľudí v čase všeobecného chaosu. Áno, takto by to mohlo vyzerať naozaj - skrátka ľudia sú ako divé svine keď ide o život. A posledný diel celkom slušne navnadil na ďalšiu sériu. Zatiaľ slušný nadpriemer. 80/100 ()

Reklama

MIMI.kry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak už tu někdo psal, nepochopitelné jednání postav, které dělají vše pro to, aby si život co nejvíc zkomplikovali nebo zcela selhávali (třeba nehlídání si důležitých zásob, jako je jídlo, v době kdy se všude poflakují bandy hladovějících zoufalců, nehlídání si vchodů a dveří, když je kde kdo chce z různých důvodů odprásknout, nebo ve 2.sérii sex ve třech místo věnování se řízení vlaku, když ho sotva umí ovládat. Někdo onemocní nevyléčitelnou chorobou nebo se zblázní a luskuntím prstu je zase úplně v cajku apod.), Nepravděpodobné vztahy (autista a Polina). To nezodpovědné a hloupé jednání nepříliš sympatických uvřískaných postav, hlavně uječených ženských, mi iritovalo a kazilo zážitek z akce. Hlavně aby byla nějaká akce a dobrodružství, což je samozřejmě klad seriálu. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Keď všetkým športovcom z Ruska zakázali športuvac, ich filmová tvorba sa nestiahne z obehu? Respektíve keď si človek pustí niečo Ruské, je stále dostatočne solidárny k Ukrajine, alebo už prekročil medze a stáva sa fašistom? No a môžem teraz napísať aj niečo pozitívne, či by som mal povinne hejtuvať (??) lebo teraz je to v móde, ako zvonové nohavice v 60´rokoch v Londone. Za prvé, všetci “spomalení” čo čakali zombie hrátky, sú fakt legitímne “líznutí” cez gebulu, lebo nikde tu nevidím žiadny, ani len minimálny náznak toho, že by sa malo jednať o tento druh námetu. Ďalšia vec, nevidím dôvod, aby divák neustále sledoval “kvázi” post apokalyptický “film”, ktorý sa bude výsostne odohrávať v meste, ako vo všetkých Jak jednou cicinou robených filmoch z poza mláky. Rusi si v podobe “To The Lake” idú svoje, a treba objektívne dodať, že absolútne zaslúžene, pričom ich zámer sledovať pokles morálky, tolerancie či humanity, je doslova trefou do čierneho. Ľudia sú zveri, keby sa stane niečo obdobné, garantujem Vám, že aj ten najlepší sused, bez mihnutia oka zožerie suseda. Čo mi ale vadí je fakt, že dej je predsa len pomalší, akcie je pomenej, čo zrejme málo kto docení, keďže trpezlivosť je prevažne výsada kráľov. Mladšia generácia nadšená nebude, lebo kde nie sa cecky na celú obrazovku, tam nie je (pre väčšinu) ani len filmová kvalita. Za mňa je “To The Lake” solídnou sondou do duše zúboženej ľudskej mentality. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Velice příjemné překvápko...Má to napětí, překvapivé zvraty, dobrý vizuál a sountrack. Osobně doufám, že bude pokračování, protože chci sakra vědět jak to bude dál :-) . Nejvíc mě, ale zaujala celá myšlenka seroše, která popisuje prakticky stejnou situaci co panuje dnes na celém světě, ovšem natočen je už v roce 2019?! Za mě 90% ()

Galerie (31)

Zajímavosti (19)

  • Když se jeden z pronásledovatelů podívá do auta, tak v něm hraje hudba. V předešlém záběru, když v něm seděla Polina (Viktorija Agalakova), bylo ale rádio vypnuté. (Duoscop)
  • Ve scéně v domově ruského invalidního záložáka můžeme vidět český samopal SA vz.26. (UncleMorty)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno