Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Uprostřed děsivé epidemie, která může zničit veškerou civilizaci, bojuje několik lidí o holé životy. V brutálních podmínkách často není místo pro lásku a lidskost. (Netflix)

Recenze (103)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Až na skoro úplný závěr neskutečná pecka. Už tam chyběli jen zombíci a byla by to taková ruská vylepšená verze Walking Dead. Ale ti tak jsem nucen konstatovat, že tohle se prostě povedlo. Děj krásně odsýpá, herci nám přibývají a zas ubývají, a i když je tam i dost akce, najde se dost času na jednotlivé charaktery a vykreslení postav. Za mě určitě ano, zatím po první ( a doufám, že ne poslední) sérii. ()

johnymdoe 

všechny recenze uživatele

Znásilnění 10 let staré Ruské knížky Netflixem. Ani jedna postava se nechová tak jako v knížce..tady se všichni chovají jako naprostí kreténi a ten jediný, který byl v knize blb, tak je tu nejhrdinštější (Leňa) .Dějové linky z knihy zde nejsou, jsou nahrazeny přehnanými/americkými. Pokud takto vypadá každá adaptace původního materiálu Netflixem, tak potěš koště. 2* za to, že zanechali alespoň některé postavy a jejich jména a za Číňany na konci...U Finských Hranic jsem je úplně čekal..ironie, směju se ještě teď. ()

Reklama

kukkik 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad naprosto potápí obsazení. Snad ani ne docela nesympatičtí ale totálně nevýrazní herci, kteří jsou zcela nezapamatovatelní a role jsem jim prostě nevěřil. Navíc hlavní dějová linka, která zpočátku nabírá obrátky svižným tempem, po první polovině série silně ztrácí dech a k posledním dílům jsem se musel vyloženě nutit, jelikož jsem jejich sledování odsouval a odsouval a kroutil se a usínal, což tak nějak vypovídá o kvalitě seriálu jako celku. Bohužel nakonec zklamání, i když s tak slibným začátkem jsem to opravdu nečekal. 2/5 ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Že Rusáci dělají opak toho, co lidi, je klasika, ale patlat se kvůli tomu s neinteraktivní videohrou, kde se postavy chovají přesně tak, jak nechcete, chce celýho Kostomarova. Nejnesympatičtější seriálová skvadra všech dob v čele s neandrtálskou krasavicí Irinou je ideální společností do laskavých časů covidu - i osvícenci s rouškou na bradě šňupající skořici proti čipům v nose pak totiž vypadají jako docela dopohudki spoluobčani. ()

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděla takovou kravinu. Výběr herců dobrý a první dvě epizody taky, mělo to šťávu a nápad, ze kterého se mohlo vytěžit a natočit pořádné drama. Jenomže se stal pravý opak a děla se jedna pitomost za druhou, herci, hlavně herečky jenom řvaly(křičely, ječely) a pak drama u roztoužené babušky byl už jen pomyslný hřebík do.....Fakt ne, asi je to jiná mentalita....ale hudba, krajina a krásná ruská zima, to bylo fajn. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (19)

  • Ve 32. minutě hraje píseň „Why Can't You Feel It?“ od Gem & The Deadheads. (Duoscop)
  • Když v domě zaútočí nakažená žena na skupinu, tak drží v ruce sekeru. Po zásahu už ji ale nedrží. (Duoscop)
  • V epizodě zazní píseň „Ty Nesi Menya Reka“ od Lyube. (Duoscop)

Reklama

Reklama