Reklama

Reklama

Vánoční výsadek

  • USA Operation Christmas Drop
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pečlivá poradkyně političky plánuje uzavření vojenské základny na tropickém ostrově, kde mají zajímavou vánoční tradici. A při tom se zamiluje do sympatického pilota. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

Tomas_PO 

všechny recenze uživatele

Vo Vianočnom čase zvykne Netflix vychrliť viacero romantických komédií, ktoré si divák pozrie len kvôli tomu, že leží na gauči a má chuť na simplicitné romantické komédie. No toto je už príliš za čiarou a totálna strata času, dokonca aj pri vysávaní či varení. A v podstate ide síce o nenápadnú, no totálne nekritickú americkú propagandu rokov 90tych. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Zde se ty zdrobněliny hodí. Je to taková mile naivňoučká, ale veskrze pozitivní pohádečka pro udřené hospodyňky, které musí vyžehlit ještě 15 kg prádla, a při téhle feel-good hodince a půl jim to uteče báječně. Vlastně mě příjemně překvapilo, že to není úplně ulepený nějakou sentimentalitou, je to taková limoška, která chutná fajn a nekazí zuby. O něco podobného se před pěti lety pokoušel slovutný Cameron Crowe v jeho ´Aloha´, a i když měl mnohem zvučnější ansámbl, dopadlo to o dost hůře. I filmová limonáda se musí umět, a občas jsou takovéto pohádky taky třeba. A tu třetí hvězdičku dávám jako díky spojenému americkému, australskému a japonskému letectvu za péči, kterou bezištně poskytujou obyvatelům Mikronésie na ploše skoro 6 milionů km2 již od 50.let. Nedovedu si představit, že by něco takového dělala třeba invazivní Čína s Rusákama dohromady. Ti by možná shodili pár beden fušersky slátaných roušek a ještě si za ně dopředu nechali zaplatit. ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Netflix se fakt mění v nový Hallmark. Jenže na rozdíl od něj za ty roky ví, jak udělat takový ten správný romantický/vánoční kýč. A základ toho je vsadit na krásný (ne)herce, který jedou podle jasně daných šablon.. Vánoční výsadek nemá ani jedno. Herci nejsou sympatický, je to blbý až na půdu a nudí to ještě víc. A co víc, není tu snad ani jedna scéna, která by chtěla diváka rozesmát. Potom tady není vůbec nic, co by nějakým způsobem šlo když ne pochválit, tak alespoň zmínit. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Hlavná dejová línia je vysoko predvídateľná, no všetko okolo toho je podľa mňa dobre zvládnuté. "Operation Christmas Drop" si ma najviac asi získalo svojim duchom a čarom Vianoc a vykonávať nezištnú činnosť pre ľudí, ktorí skutočne potrebujú pomoc a zaslúžia si ju. Pochválim ale aj našich protagonistov. Alexander Ludwig a Kat Graham sú veľmi šikovní a talentovaní. A vedia ma presvedčiť. Aj ako herci, aj ako postavy. Film má v sebe dobré vianočné kúzlo, ktorému som podľahol. Reálne by si možno zaslúžil trošku nižší rating, nakoľko od začiatku do konca viete presne čo sa udeje a jednotlivé scénky viete celkom slušne predvídať, no je radosť sa pozerať na všetko ostatné. Oceňujem film skôr v tom, čo prezentuje než v tom, čo je. Ako romantická komédia je to klišé. Ako vianočný film má v sebe skutočne veľké čaro, ktoré na mňa zapôsobilo. Vezmite si z toho čo sami chcete. Hodnotenie: B ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Po skvělém Holidate přichází v relativně krátkém rozmezí Netflix s další romantikou, tentokrát však budeme Vánoce slavit na prosluněném ostrově někde daleko v Pacifiku. Nádherné pláže, kokosy, přímořská atmosféra, to zní velmi parádně. Já sám bych si takové svátky představit určitě dokázal. Námět, založený na skutečných událostech, se zpočátku jevil jako poměrně zajímavá záležitost. Ovšem to by tvůrci nesměli do hlavních rolí obsadit dva naprosto nesourodé herce, mezi kterými nefunguje prakticky žádná chemie, postavy se chovají iracionálně a jsou jen stěží uvěřitelné. Atmosféru, založenou na nádherném prostředí, se podařilo využít jen minimálně, což je opravdu velká škoda. Děj jako takový toho moc nenabízí, zápletka je velice triviální, postrádal jsem tolik potřebný humor, který zde prakticky vůbec není, což je u romantické komedie velký špatný. Snad jen emotivní a dobře zpracovaný závěr se povedl na jedničku. Celkově je film takový přespříliš naivní, emoce víceméně nefungují, poutavost děje spíše průměrná. Na jedno shlédnutí dobrý, žádné lákadlo na příště jsem však nenašel. 5/10. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama